Melissa McCarthy til Golden Globes i ‘hjemmelavet’ outfit

Skærmbillede 2015-01-12 kl. 15.07.11

So, what are you wearing? Det mest stillede spørgsmål på den røde løber, når Hollywood går ind i det, de kalder ‘award season’ – tiden fra nu og frem til Oscaruddelingen. I 99 ud af 100 gange svaret en eller anden kendt designer. Men i aftes, da der var Golden Globe-prisuddeling, fortalte Melissa McCarthy, at hun selv havde sat sit outfit sammen af ting, hun allerede havde hængende i skabet:
“Det er lidt et reservedels-outfit fra min garderobe. Jeg kan godt lide sådan et mærkelig projekt. Og jo, det er lidt underligt, men jeg er glad for resultatet,” sagde hun. Og kjoleeksperterne var enige – og det er vi her på Curves Ahead også.

Den diagonale taljeskæring trækker øjet opad, og sammen med den lange sløjfe får det hende til at se højere ud. Samtidig kamuflerer de skrå lag på nederdelen hendes maveparti, mens pufærmerne skaber balance mellem over- og underkrop. En ægte vinder, får en stjerne, der hidtil har haft sine kampe, når hun havde brug for en fabelagtig kjole til den røde løber. Det kan du læse mere om lige her:

Melissa McCarthy: En stor succes i Hollywood

Skærmbillede 2015-01-12 kl. 15.15.41

Vi er i øvrigt også begejstrede for Melissa McCarthys frisure og makeup fra i aftes. Den fine nuance i håret klæder hendes lyse teint så smukt, mens den lave knold, der er sat til siden giver et lidt flamenco-latin-agtigt look. Den enkle makeup skaber fokus på hendes fine læber og smukke øjne. We like!

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.