Min favorit:
Sømandsstriber er også til de tykke!

forside

Jeg fik min første blå- og hvidstribede trøje i konfirmationsgave. Det var kærlighed ved første blik, og de vandrette striber har flugt mig lige siden. Også efter jeg er blevet tyk.

Ja, der er dem der mener, at vandrette striber ikke er noget for tykke damer.

Den fejlagtige holdning, skal du dog ikke lade dig begrænse af, hvis du har et godt øje til sæsonens skønne blå og hvide striber. For fakta er nu en gang, at også vandrette striber gør godt for en tyk krop.

Striberne på tværs fremhæver nemlig din talje, og når du markerer din talje, fremhæver du det smalleste sted på din overkrop, hvilket giver dig en mere harmoniske fremtoning.

Det er jeg rigtig glad for, at skaberne af plus-mode også har taget til sig. For i denne sæson er der masser af muligheder for at fylde garderoben med nye forsyninger af skønne sømandsstriber.

camillas striber

Kjole, op til størrelse 52/54, 299,95 kr. Junarose

Nederdel, op til størrelse 52, 179 kr., VRS Jackie i Bilka

Toppe

toppe

Tanktop, op til størrelse XXL, ca. 100 kr. + fragt, GAP

Stropper, op til størrelse 3XL, 129 kr. + fragt, H&M+

Uden ærmer, op til størrelse 52/54, 159,96 kr., Bon’a Parte

Trøjer

troejer

Med tekst, op til størrelse 50, ca. 180 kr., ASOS Curve

Strik, op til størrelse 52, 99 kr. + fragt, Ellos Collection

Med pink detalje, op til størrelse 52, ca. 290 kr. + fragt, Marks & Spencer

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.