Min første print-kjole

Indrømmet, jeg har altid været glad for sort. Meget glad. Og for alle de andre ensfarvede sager. Det der med print har altid gjort mig… utryg. Men for et par år siden begyndte det at virke som en dårlig undskyldning. Jeg oplevede, at jeg kiggede mere og mere efter tøj med print. Uden at jeg af den grund turde springe ud i det.

Kjolen her blev det, der skulle til. Den var en del af Talbots efterårskollektion, og efter at have kastet lystne blikke efter den i det meste af sæsonen, slog jeg til, da den røg på udsalg. Og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. Det er et af de stykker tøj, jeg bruger allermest. Og ved du hvad? Jeg føler mig meget tryg i den.

ootd1

Jeg tror, at det, der gør, at den fungerer, er de nedtonede farver. Den vinrøde bundfarve gør, at de rustorange og petroleumsgrønne nuancer ikke virker alt for løsslupne. Og med et bælte i taljen, der lige sætter lidt form på en kjole, der måske godt kunne have været et nummer mindre (det er det, der sker, når man venter til udsalget, Kristine!).

I forrige uge var jeg i Berlin for at fejre min 41-års fødselsdag, og jeg fandt i COS den mørkeblå cardigan, som jeg cirka har boet i, lige siden jeg kom tilbage på hotelværelset. Jeg elsker den lidt halvtredseragtige vævning og de fine lommer. Skoene er også et Berlinkøb – et par ultraklassiske pumps med lidt plateau, der både gør dem nemme at gå i og giver lidt ‘bundklang’ til de tynde hæle. Jeg synes ofte, at for spinkle stiletter virker proportionelt forkerte til min runde krop, og her får plateausålen skoene til at virke mere bastante.

Øreringene er fra Alexis Bittar, strømperne Velvet Touch 60 fra Marks & Spencer, mens læbestiften er Sexy Lips fra Laura Mercier. Brillerne er model Nisa fra I.e. glasses i København.

 

STJÆL STILEN

ss1


Pumps ‘Fifi 85’ fra Christian Louboutin, ca. 3.325 kr. + fragt, The Corner Berlin

Cardigan, op til størrelse 3X, ca. 490 kr. + fragt, Talbots
Kjole fra Billie & Blossom, op til størrelse 50, ca. 490 kr. + fragt, Dorothy Perkins

 

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

 

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.