Min første sommershopping:
Klassisk og print

Jeg er vågnet med en spirende forårsforkølelse, så lige nu føles forår og sommer meget langt væk. Jeg prøver at lade som ingenting ved at shoppe lidt sommertøj, som jeg haft kig på et stykke tid.

For selvom det lunere vejr føles lagt væk, er det med at slå til – den hvide nederdel er ved at være udsolgt i de største størrelser.

kjole og maxi 1

Nederdel, op til størrelse 50, ca. 165 kr. + fragt, Marks & Spencer

Maxikjole, op til størrelse 52, ca. 415 kr. + fragt, Marks & Spencer

Derfor købte jeg nederdelen
Nederdelen faldt jeg for, da den er super enkel og klassisk og derfor kan bruges til det meste. Den har fast talje, så den er perfekt til at putte mine overdele ned i. Det medfølgende bælte kan tages af, så det er nemt at skifte ud. På den måde kan det medfølgende bindebælte også bindes i siden, så det ikke trækker unødig opmærksomhed til maveregionen.

Og bedst af alt er den så tilpas lang, at den går helt ned til knæet.

laengde

Derfor købte jeg maxikjolen
Jeg er de seneste sæsoner blevet rigtig glad for maxikjoler. De er fint alternativ til ”almindelige” kjoler, da de med deres bohemeagtige look er mindre fine, selvom de er lange.

Hvad denne her angår, er der kort og godt ikke andet at sige, end at jeg er fuldstændig vild med printet og de fine detaljer øverst på ryggen. Og så har den et snit med fast talje, der kan fremhæve mine former. På den måde undgår kjolen at blive et stort telt, der skjuler hele min krop.

maxi bagfra

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELSER? Så tjek guiden til ”oversættelse” af størrelser

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.