Mine favoritter
når sommerregnen falder

Jeg er sådan en lalleglad type, der nægter at brokke mig over vejret. Jeg gider heller ikke ærgre mig over sommerregn, for det ændrer ikke ved vejret. Og som en af mine veninder siger, bliver man grim af at ærgre sig.

Når det regner om sommeren, ser jeg det som en kærkommen lejlighed til at ligge på sofaen og se serier med god samvittighed. Det er selvfølgelig ikke altid en mulighed, og derfor har jeg selvfølgelig et arsenal af tøj og tilbehør, der kan få mig tør gennem sommerregnen.

Paraply
Som udgangspunkt har jeg et lille udvalg af paraplyer, som for det meste holder mig tør på turen fra A til B på en regnvejrsdag.

Plus size regntøj

Selvom de ikke er specielt driftssikre, når regnen er kombineret med blæst, køber jeg altid billige paraplyer som regel hos H&M, der ofte har paraplyer med de fineste print. Så har jeg lidt forskelligt at vælge imellem, og det er ikke den store katastrofe, når jeg endnu en gang glemmer at få min paraply med hjem.

Plus size regntøj

Paraply, 69,95 + fragt, H&M

Regnfrakke
Min regnfrakke er fra Two Danes købt for et par sæsoner siden.

Plus size regntøj

Jeg er meget glad for denne regnfrakke, da den har snor i taljen, som kan hjælpe med at fremhæve mine former. Og så der det også ganske praktisk med hætte og de store lommer.

Plus size regntøj

Måske der findes flere print i de fysiske butikker, men dette er den eneste model i Two Danes webshop. Men den er også meget fin med den klassiske kombination af sort og hvidt.

Regnfrakke, op til størrelse XL, 999 kr. + fragt, Two Danes
Klik her for forhandlerliste i fysiske butikker

Regnslag
Når jeg skal cykle i regnvejr, finder jeg mit regnslag frem. Så har jeg min fulde bevægelsesfrihed, og det er faktisk så stort, at det også kan dække tasken i cykelkurven. Regnslag er også min favorit, når jeg skal holde mig tør på en festival. Jeg kan have min taske under regnslaget. Det samme gælder glasset med fadøl, som så undgår at blive fortyndet i regnen.

Plus size regntøj

Mit regnslag er købt i en friluftsforretning, som du sikkert også har en af i din by.

Gummistøvler

Det værste ved regn er for mig at få våde fødder. Jeg har to par gummistøvler: Er par korte og et par lange. Jeg har såmænd ikke specielle præferencer i forhold til, hvornår jeg bruger hvilke.
Plus size regntøj

Lang gummistøvle, op til størrelse 47, ca. 780 kr. + fragt, Hunter
Korte gummistøvler, op til størrelse 43, 499 kr. + fragt, Seeland hos CC Jagt og fiskeri

I år havde jeg den korte model på til Copenhell, da jeg synes, de lange simpelthen giver mine underben klaustrofobi, når det er varmt – se Momme og gummistøvler på festival her

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.