Mine forårsblomster #1: Kimono

Vi starter med en tilståelse: Jeg er blevet afhængig af kimonoer.

Jeg er vild med kimonoens enkle snit, der gør den nem at style på flere måder, der begge fremhæver den tykke krops former.

Lader du kimonoen stå åben, skaber den en lang lodret linje på din krop, der får dig til at syne højere. Lukker du den med bæltet, markerer du din talje, så dine former bliver fremhævet.

Enkelheden gør den også taknemmelig at style med forskelligt tilbehør alt efter, om du vil være afslappet til hverdag eller fin til fest.

kimono

Kimono, størrelse s/m, 499,95 kr., Y.A.S

Jeg er størrelse 48/50 og har købt størrelse m/l, der desværre er udsolgt online.

Men du kan være heldig at finde størrelse m/l i din lokale Vero Moda-butik …
… for Y.A.S er ikke et nyt plus size-mærke. Det er et konventionelt mærke, der er en del af Bestseller. Derfor kan du også i øjeblikket finde kimonoen i koncernens fysiske Vero Moda-butikker. I min lokale butik på Strøget i København, har de stadig den fine kimono størrelse m/l.

Derfor faldt jeg for dette print
Blomster er en af sæsonens store tenderser og er solidt placeret på min liste over ønskekøb til den nye sæson.
Jeg er vild med, at denne kimono på en gang er både fræk med de klare farver på blomsterne og samtidig underspillet på grund af den støvede blå bundfarve. Som udgangspunkt havde jeg en forestilling om, at netop den farve ville være for fesen til mig, men den er en perfekt kontrast til mit røde hår.

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

Ønskekøb til den nye sæson
– finder jeg dem i plus?

I år har jeg besluttet, at jeg ikke gider tage udgangspunkt i suk og støn og sure opstød over udvalget af plus-tøj, der desværre stadig et langt stykke hen af vejen, lever deres eget liv uden at afspejle tendenserne, som de konventionelle mærker sender i butikkerne.

Derfor har jeg lavet dette moodboard med de tendenser, jeg har forelsket mig i.

Det kan du læse mere om her

Jeg vil løbende berette, om det lykkes for mig at finde tendenserne i plus.

moodboard 200 pixel
The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.