Mine nye bikinier: 2 x tropeprint

Sidste år købet jeg min første bikini i 15 år. En beslutning, der krævede meget overvindelse, men som endte med at gøre mig mere end almindelig glad og lykkelig – det kan du læse om i klumme: Sommeren hvor jeg valgte at holde op med at være tyk (åbner i nyt vindue)

Derfor var det med stor entusiasme, jeg gik i gang med at kigge efter den bikini, for det var altså kun meningen, jeg skulle købe én , der skal med på min ferie i Miami og cruise i Caribien til august – og endte med at købe to! Men min feriedestination løb en smule af med mig, da jeg faldt over disse bikinier med tropeprint.

trope

Top, op til størrelse 95E, ca. 195 kr., ASOS Curve

Bund, op til størrelse 56, ca. 195 kr., ASOS Curve

sort og trope

Top, op til størrelse 95G, ca. 174 kr., ASOS Curve

Bund, op til størrelse 56, ca. 175 kr., ASOS Curve

Størrelsen på toppen
Jeg er normalt en størrelse 85E, hvilket svarer til en britisk størrelse 38DD. Den størrelse kunne dog ikke nå rundt om min krop. Derfor endte jeg med at gå en størrelse op i omkreds svarende til en britisk omkreds 40. Da skålene bliver en smule større, når omkredsen går op, gik jeg en skålstørrelse ned svarende til britisk D. Altså endte jeg i en størrelse britisk 40D svarende til en dansk størrelse 90D.

Her er fin oversigt, hvor du nemt kan oversætte din danske bh-størrelse til britisk (UK) størrelse

Størrelsen på bunden
Jeg er en størrelse 48/50. Jeg købte bunden i britisk størrelse 22, hvilket svarer til en dansk størrelse 50.

Her kan du oversætte din danske størrelse til britisk (UK) størrelse

Denne top røg retur
Den sorte/røde bund har en matchende top. Den endte jeg dog med at returnere og købe den sorte i stedet for.

top

Top, op til størrelse 95F, ca. 239 kr., ASOS Curve

Den matche overdel er med halterneck er så fin, så fin. Men jeg fik ondt i nakken af bare at prøve den på. Samtidig følte jeg ikke, toppen gav min store barm den støtte, som den har behov for. Og så sad den også og floppede mærkeligt i siden af min barm, hvilket dog kan skyldes, at jeg havde købt en skålstørrelse for stor.

LÆS OGSÅ
Jo, din krop er også klar til badetøj
Find det rette badetøj: Overvejelser før du køber
Bikinier, der giver smallere hofter og mindre mave
Badedragter med slå-om: Perfekt til stor barm og mavecamouflage
Tankini – hvis du ikke vil vise mave på stranden


Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.