Mine sommerkøb:
det fik jeg for 1.300 kr.

sommerkøb
Jeg er en kende overrasket – på den positive måde. For da jeg gav mig selv 1.500, at shoppe det første sommertøj for, havde jeg ikke regnet med, at jeg ville komme særligt langt.

Men da jeg lagde beløbende sammen vidste lommeregneren 1.303 kr.. Det er uden fragt, men heldigvis har de fleste steder, hvor jeg har shoppet fri levering.

Glad er jeg også, fordi det er lykkedes mig at finde det, jeg gik efter – denimkjole, casual kjole, shorts og overdele.

Tilbage er der kun at udstå den nervepirrende ventetid, til jeg kan prøve tøjet og forhåbentligt passe det hele. Jeg er meget spændt på købene fra Violeta by Mango. Jeg har tidligere købt en enkelt kjole hos dem med tætsiddende pasform. Nu er jeg spændt på om de lidt mere løstsiddende modeller er tilpas store i størrelsen, så de også sidder godt på mig. Samtidig er det første gang jeg køber bukser hos GAP, så det bliver også spændende at blive klogere på, om de passer til mine former.

Jeg er bevidst gået efter items, der enten kan styles på flere måder eller supplere tøj, jeg allerede har i garderoben. Derfor sidder jeg med følelsen af, at jeg virkelig har fået meget tøj for pengene – hvis altså det passer. Jeg lover at give en melding på størrelser og pasform, når jeg en gang har modtaget tøjet.

Kjoler

kjoler

Denimkjole, op til størrelse 52, Violeta by Mango

Casual kjole, op til størrelse op til størrelse 3XL, Bon’a Parte

Overdele

overdele

Print, op til størrelse 54, 244,97 kr., Bon’a Parte

Bouclé, op til størrelse 52, 299 kr., Violeta by Mango

Shorts

shorts

Op til størrelse 52, ca. 260 kr. + fragt, GAP

Øv for mig …
… jeg havde glædet mig til at købe den stribede top fra H&M, men jeg var for langsom, og nu er udsolgt i min størrelse. Bruger du størrelse 3XL, kan du stadig nå det.

stribet top

Top, 129 kr. + fragt, H&M+

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.