Mit helt nye festlook

PicMonkey Collage

Det er meget muligt, at jeg i mit hjerte er til det klassiske look – også til fest. Men da jeg spottede denne meshskjorte fra VRS by Jackie vækkede den en helt ny facet i min partypersona. Det var en meget mærkelig oplevelse – men man skal jo være åben over for nye ideer, ikke?

Skærmbillede 2014-11-24 kl. 13.04.07

Godt nok var bh’en sort, men jeg elsker Debbie Harrys rock’n’roll-look fra Blondies storhedstid. Rød læbestift og sorte bukser er et must!

Jeg tog den på og fik med det samme en rock’n’roll-feeling indeni – sådan lidt a la Blondies Debbie Harry. Sexet og rå på samme tid. Jeg elsker, når ét stykke tøj kan kickstarte noget ukendt i mig! Det eneste det kræver er, at vi tør prøve noget, vi i virkeligheden er lige ved at gå forbi. Prøv at gøre det næste gang du er på shoppetur og se, hvad der sker!

Jeg valgte at kombinere skjorten, der er tætvævet i kroppen (så de blufærdige også kan være med), med et par sorte ankelbukser, blanke stiletter og ikke mindst en pink bh i den (meget) åbne skjorte. Hvis du ikke vil vise helt så meget hud, så knap en knap mere – man kan stadig se bh’en under det øverste stykke på skjorten. Og indrømmet, jeg vil nok ankomme med en sort blazer over. Så kan jeg altid smide den, når festen er godt i gang.

Normalt er meshskjorter én stor polyesterfest, men ikke denne model. Skjorten er i 100 % viskose, hvilket gør den enormt rar at have på. Især på dansegulvet, hvor en plus size-dame, der hastigt nærmer sig overgangsalderen, godt kan smide lidt sved. Meshskjorten fra VRS by Jackie er lidt stor i det – denne er en 48, hvor jeg normalt er 50/52 i overdele.

Nu mangler jeg bare det platinblonde hår og sangstemmen…

 

MIT LOOK:
Meshskjorte, op til størrelse 52, 129 kr., fås i Bilka og Føtex lige nu

Balconette-bh ‘Aurora’, op til 90 G, ca. 910 kr. + fragt, Rigby & Peller

Mine bukser er fra Talbots og i blank bomuld. Prøv disse i stedet:
Silkebukser, op til størrelse 54, ca. 830 kr. + fragt, Talbots

Mine stiletter er fra Christian Louboutin. Prøv disse i stedet:
Patentstiletter med ekstra bredde og platform, størrelse 37-41, ca. 235 kr. + fragt, New Look

HUSK – DU KAN ALTID FINDE DIN STØRRELSE HER: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

DETTE INDLÆG ER SPONSORERET AF DANSK SUPERMARKED

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.