Mit udsalg – lidt men godt

forside

Jeg var for alvor mentalt klar til at svinge mit Visa-kort i forbindelse med udsalg. Men lige nu sidder jeg og tænker: Var det bare det? Svaret er: Ja, det var det.

I øjeblikket føles det en smule tomt. Men jeg kan mærke, at jeg bliver glad for, at jeg valgte at begrænse mig til at købe nedenstående fire ting.

For hvis ellers tøjet passer og lever op til mine forventninger, har jeg på udsalg købt tøj, der kan give nyt liv til det, jeg allerede har i skabet.

Overdelene kan jeg bruge under min blazer og mine cardigans. Blondetoppene er rigtig gode, fordi de kan bruges til både bukser og nederdele og nemt kan styles til både hverdag og fest. Derfor valgte jeg at købe både en sort og en hvid.

Jeg har længe manglet et par pæne bukser, der stilmæssigt ligger midt mellem jeans og den bløde buks, som jeg har rigeligt af i forvejen. Ved at købe et par sorte kan de mikse med alt, hvad jeg allerede har i skabet. Og dette par bukser kan styles med både sneakers og fine sko og kan derfor også bruges til både hverdag og fest.

Egentligt mangler jeg ikke kjoler, men størstedelen af dem jeg har er sorte. Så jeg glæder mig til at få lidt farve listet ind i garderoben.

blonder

Blondetop, op til størrelse 54, 174,98 kr. + fragt, Bon’a Parte, – tilbud gælder i øjeblikket til 4. januar (spar 50 %)

Jeg har lige fået blondetoppene leveret. De er meget store i størrelsen. Jeg er størrelse 48/50 og købte dem i størrelse 50, da det var den størrelse, der burde passe mig ud fra Bon’a Apartes målskema. Jeg sidder lige nu og overvejer, om jeg skal bytte til en størrelse 48 eller gå helt ned i en størrelse 46. Tror dog det bliver størrelse 48, da blonden ikke er specielt elastisk.

sorte bukser

Bukser, op til størrelse 54, ca. 210 kr. + fragt, Elvi (nedsat fra ca. 350 kr.)

Jeg købte denne kjole i går i størrelse XXL. I dag er denne størrelse udsolgt, og det er XL også.

blaa kjole

Kjole, op til størrelse L, 399 kr., Violeta by Mango (spar 20 %)

Hos Violeta by Mango er der stadig fine kjoler på udsalg i de største størrelser – se hele udvalget her

Og ja. Mærket er desværre småt i størrelsen. Jeg er størrelse 48/50, og den kjole jeg i forvejen har fra Violeta by Mango er i størrelse XXL, der svarer til størrelse 52.

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

LÆS OGSÅ
Styr dit udsalgsmonster og undgå ligegyldige fejlkøb

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.