SS14: Mod fjerne horisonter

Der er noget, ved tidens etniske print, der giver os lyst til at pakke kufferten og rejse ud i verden. De kreative og farverige mønstre lokker – og minder om eksotiske byer med krydderier, larm, nye oplevelser og fremmede sprog.
Udfordringen med etniske print er at undgå at komme til at ligne en bazar – de fine print skal bruges med måde. Vi elsker at kombinere de delikate mønstre med et par enkle jeans eller måske vælge en nederdel med travlt print og bruge en klassisk, ensfarvet T-shirt på toppen.
Hvis du er helt ny ud i det med print og mange farver på en gang, kan du kaste dig over et tørklæde, en taske eller en anden accessory som accent til dit daglige outfit.

Vatteret jakke, op til størrelse 50, ca. 1.010 kr. + fragt, Monsoon
Sort-hvide bukser fra Alice and you, op til størrelse 54, ca. 255 kr., Asos
Kortærmet top, op til størrelse 50, ca. 440 kr. + fragt, Boden
Mørkeblå bluse, op til størrelse 52, 249 kr. + fragt, Ellos
Nederdel i multicolour, op til størrelse 50, ca. 620 kr. + fragt, Boden
Badedragt, op til størrelse 56, ca. 345 kr., Asos
Kjole i sort og guld, op til størrelse 56, ca. 375 kr., Asos
Sweatshirt med perler, op til størrelse 52, 349 kr. + fragt, Ellos
Bikini, op til 85G/XL, top 469 kr., trusser 299 kr., Lace
Kjole med plissé, op til størrelse 54, 5.199 kr., Marina Rinaldi

 

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

 

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.