W.O.W: Nye, fantastiske linjer hos Zizzi

I forbindelse med Zizzis SS15-modeshow under modeugen i København sidste efterår, præsenterede de et nyt undermærke – nemlig W.O.W, der er skabt i samarbejde med Femmes Regionales. Og hvilken kollektion, der er i butikkerne og Zizzis webshop fra mandag den 9. februar 2015.

W.O.W står for Wardrobe of Wonder – og du kan glemme alt om cremehvide tunikaer med blondekanter og de evindelige leggins! Her er en helt ny tilgang til design fra Zizzi. Og vi elsker den! Hele kollektionen er skabt af Femmes Regionales, der er en dansk designvirksomhed, der også samarbejder med blandt andre Baum und Pferdgarten, Munthe og Kvadrat. Og det er dygtige damer, der forstår at give design et moderne tvist.

Deres tilgang til W.O.W-kollektionen var at skabe en tøjlinje, der er on-trend – og samtidig i plusstørrelser. Altså ikke at lave tøj til plusstørrelser. Præcis dét udgangspunkt har gjort hele forskellen! Her er ikke gået på kompromis med snit eller kvalitet, fordi tøjet ‘bare’ er til plus size-kvinder, og ihhh, hvor det dog kan ses. Fedt! Og når der nu endelig er design, hvor der ikke er gået på kompromis med noget, fordi det er til plus size-kvinder, hvorfor skulle vi så gå på kompromis og gå i kedeligt tøj, der aldrig har set en trend eller sidder elendigt?

Curves Aheads favoritter er praktisk taget hele kollektionen – men vi skal jo vælge lidt ud.

De ternede, Chanel-inspirerede items i midnatsblå med guldstikninger er det umiddelbare hit! En anvendelig frakke med trekvartærmer (kombiner med albuelande skindhandsker, SÅ smukt), en flatterende A-nederdel, der falder fint om hofterne og en kortere jakke, som bør bruges åbenstående til et par rå jeans med sneakers til for ikke at blive for damet.

Men også de mange blomstrede items hitter – især den lidt kortere top og kjolen. Materialet er svævende og lækkert. Det samme gør sig gældende for et par items med spacemønster i grøn og blå, der ved første øjekast virker vilde, men viste sig meget egnede til at sætte sammen med andre elementer. Det kunne jo passende være de meget stærke jerseydele i helt rigtige pastelnuancer med guldprint. De kan både bruges som sæt (til de modige) eller eksempelvis sammen med jeans. Eller måske til den fine, Chanelinspirerede nederdel?

Glæd dig til februar 2015, hvor de første dele af W.O.W-kollektionen lander i butikkerne og på webshoppen – det bliver helt nye tider for os plus size-kvinder. Og for Zizzi. Vi spår W.O.W-kollektionen stor succes.

Stærk Zizzi-kollektion
Også Zizzis ‘egen’ kommende forår-sommerkollektion har stærke elementer. Blandt andet en sporty linje i grå og gul skiller sig ud – sportsweartrenden fortsætter, og vi kan kun hylde tøj, der både er komfortabelt og on-trend. Der var også et par sæt i henholdsvis pastelblå og navy, som bliver helt rigtige til foråret. Gode, enkle snit uden nogle unødvendige detaljer og i materialer, der falder rigtigt og har den rigtige tekstur. Vi glæder os til at se meget mere i den retning fra Zizzi – og fra WOW!

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.