Momme: Den samme kjole
til hverdag og fest

Forside firkant

Denne kjole har hængt i mit skab i flere år. Den har ventet tålmodigt, til den her dame fik taget sig sammen til at få et fornuftigt forhold til sine overarme. Men nu er de blevet befriet, hvilket du kan læse mere om i klummerne Mine overarme – det ømme punkt og Det ømme punkt – overarme er sat fri.

den samme kjole til hverdag og fest

Der var jo oprindelig en grund til, at jeg købte denne kjole. Det gjorde jeg fordi, den er super anvendelige til både hverdag og fest. Det er den, fordi en er enkel og meget stille i sit udtryk. Derfor er den det perfekte udgangspunkt for at lege med tilbehør. For det er tilbehøret, der spiller den afgørende rolle, når et stykke tøj skal bruges til enten hverdag eller fest.

Shop stilen

den samme kjole til hverdag og fest

Kjole med stropper, op til størrelse 56, 148,50 kr., ASOS
Tubekjole, op til størrelse 56, 198 kr., ASOS

Casual til hverdag

den samme kjole til hverdag og fest

Hverdag er for mig lig med at være praktisk. Derfor de flade sko, som jeg kan holde ud at have på en hel dag. En stor taske er også vigtig for mig, da der er plads til det hele – både makeuppung, vand og computer samt småindkøb. Cowboyjakken er også meget praktisk, da den ikke er sart. Den kan uden problemer blive slynget over en stol eller bliver pakket sammen og komme i tasken, uden den krøller.
Selvom det skal være praktisk, er smykker også en vigtig del af min hverdag. Det giver lige det lille strejf af, at jeg alligevel har gjort lidt ud af mig selv. Og smykker er altid det tilbehør, der kan understrege din personlige stil. Jeg elsker denne halskæde, da den giver lidt kant til min påklædning uden at blive for fin. Det samme gælder armbåndene, der er sådan lidt hippieagtige, og derfor pynter uden at blive for fine.

Shop stilen

den samme kjole til hverdag og fest

Taske, 750 kr. + fragt, & other Stories
Armbånd, 39,95 kr. + fragt, H&M
Halskæde, 69.95 kr. + fragt, H&M
Cowboyjakke, op til størrelse 54, 349 kr. + fragt, H&M
FitFlops, størrelse 36 til 42, ca. 747 kr. + fragt, FitFlops

Fin til fest

den samme kjole til hverdag og fest

Jeg elsker, elsker, elsker kombinationen af hvidt og sort. Det er en klassiker, der er så nem at have med at gøre, fordi det blot handler om at kombinere to farver. Til fest stepper jeg op med en taljeret jakke, der samtidig kan lukkes foran for et mere ”påklædt” look. Det klassiske understreger jeg med perler, men for at give det fine lidt kant, er der dyreprint på armbåndene. Jeg er i bund og grund en håndtaskepige, og derfor en clutchen en kær favorit. Du skal dog overveje denne form for taske, hvis du skal til reception, hvor det kan være svært at balancere både vin og mad samtidig med, at du også skal holde styr på tasken. De fornuftige sko er skiftet ud med et par wedges, der stadig er behagelige at have på, men dog mere festlige end en flad sandal.

Shop stilen

den samme kjole til hverdag og fest

Halskæde, ca. 110 kr. + fragt, Acceessories – søg på Bobble round necklace
Armbånd, ca. 247,50 kr., Whistles hos ASOS
Hvid jakke, op til størrelse 58, ca. 703 kr. + fragt, Lane Bryant
Clutch, 269,95 kr. + fragt, Bon’a Parte
Sandaler, størrelse 35 til 41, ca. 858 kr. + fragt, Geox

HUSK: Du kan altid finde din størrelse i vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.