Mommes udsalgsfavoritter

firkant forside
Jeg bliver nødt til at starte med en bekendelse. Jeg har det ikke godt med udsalg. Det giver mig stress og sved på panden. Jeg kan ikke vælge, og så ender jeg med at købe noget i ren panik ved tanken om slet ikke at få noget på udsalg. For man skal da købe noget, når det nu er sat ned.

Den slags panikkøb finder jeg ofte i bunden af skabet et halvt år senere stadig med prismærket i nakken. Det er det helt håndgribelige bevis på, at bare fordi tøj er billigt, er det ikke lig med at være et brugbart hit.

Derfor har jeg forud for rescearchen til dette indlæg nærlæst Kristines Guide: Gør udsalget til en succes (åbner i nyt vindue). Efterfølgende er stress og sved på panden blevet afløst af overblik og ro. Jeg har en plan og ved, hvad jeg skal gå efter. Derfor har jeg kigget målrettet, fordi der er mange kategorier, jeg helt kan springe over. Men jeg må også indrømme, at det flere gange har rykket i implusfingeren. Men jeg kan mærke, at det er godt at holde sig til planen, fordi jeg ved, at det der står på min liste er noget jeg mangler og derfor også bliver glad for på den lange bane.

Mine udsalgsønsker er derfor i år skåret ned til tre kategorier: Hvid basis, den nemme løsning til hverdag og tilbehør.

Hvid basis
Det lyder nemt og lige til, men for mig er forsøget på at finde den perfekte hvide t-shirt endnu ikke endt i succes. Derfor prøver jeg nu på udsalg, så det ikke ender i den store ærgelse, hvis mine køb denne gang heller ikke lever op til forventningerne.

firkant tshirts

Jeg er meget lun på denne t-shirt på grund af den fine bådudskæring og de lidt løse ærmer, så armene ikke kommer til at ligne noget, der er strammet ind i et pølseskind.
Hvid t-shirt med bådudskæring, op til størrelse 58, ca 82 kr + fragt, Lane Bryant (sat ned fra ca. 164 kr.)

Ja, godt så. Her går det så galt. Jeg elsker, elsker simpelthen kombinationen af hvid med sorte prikker. Så selvom udgangspunktet var en hvid t-shirt, kan jeg bare ikke stå for denne her.
Prikket t-shirt, op til størrelse 54, 274 kr. + fragt, CarmaKoma (sat ned fra 549 kr.)

GAP var et af mine yndlingsmærker, da jeg boede i London for 25 år og mindst 25 kilo siden. Derfor er jeg meget glad for, at det amerikanske mærke nu laver en stor del af deres modeller op til størrelse 52.
Jeg har kig på denne t-shirt, der med lommen på brystet bliver lige lidt mere end bare en helt almindelige t-shirt. Faren med lommen er så også, at den kommer til at fremhæve mit ene bryst på en meget uheldig måde, men det må komme an på en prøve.
Hvid t-shirt med lomme, op til størrelse 52, ca. 97 kr. + fragt, GAP (sat ned fra ca. 186 kr.)

Hverdag
For mig handler tøj til hverdag om at forene de nemme løsninger med et lækkert look. Det skal være nemt at tage tøj på også på de dage, hvor jeg har fået det forkerte ben ud af sengen. Derfor er jeg meget glad for kjoler, så jeg slipper for at skulle bekymre mig om at mache overdel og underdel. Jeg er også glad for bukser med kant, der giver lidt ekstra til en lidt mere kedelig trøje.

firkant hverdag

Jeg kan godt lide at have et alternativ i skabet til jeans. Min kærligehed til prikker er for længst slået fast, og da jeg er under skarp indfyldelse af Kristines glæde for navy er dette, det perfekte match.
Prikkede bukser, op til størrelse 50, ca. op til 490 kr alt efter størrelse + fragt, Boden (sat ned fra 816 kr.)

Denne her gør sig ikke helt godt på billedet. Men det er en overdel, der er samme model, som den jeg havde på, da jeg slog et slag for, at tykke kvinder sagtens kan gå i tætsiddende tøj – se bare her (åbner i nyt vindue). Jeg har den allerede i tre forskellige farver. Men en helt klassisk sort er svær at stå for.
Sort overdel, op til størrelse 50, ca. 193 kr. + fragt, Boden (sat ned fra ca. 320 kr.)

Wauw. Denne her kjole er kærlighed ved første blik. Sorte og hvide striber med markeret talje – og så også uden ærmer, så mine befriede overarme kan få lidt sol. Dette er kjole med muligheder, da den også uden problemer kan styles til fest.
Stribet kjole, op til størrelse 50, ca. 269 kr. + fragt, Boden (sat ned fra 450 kr.)

Tilbehør
Der er ikke noget som det helt rette tilbehør, der kan få tøj til at ændre karakter. Derfor kan det at købe tilbehør faktisk medføre, at du skaber nyt liv til masser af tøj i garderoben og dermed får følelsen af at få masser af nyt, selvom du kun har købt en enkelt ting.

firkant tilbehoer

Jeg går ofte med store halskæder, og så synes jeg det bliver for meget med øreringe, der hænger. Her disse helt enkle og klassiske øreringe perfekte, da de er meget finde uden at larme for meget.
Øreringe, 318,75 kr. + fragt, Carré (sat ned fra 740 kr.)

Mit skoskab er gået ret meget i sort, hvilket er lidt af en nedtur for en dame som mig, der elsker farver. Derfor noterer jeg med glæde, at disse sko, som allerede er på listen over mine fødselsdagsønsker, nu er blevet sat ned.
Turkis sandaler, op til størrelse 41, ca. 448 kr., Geox (sat ned fra 896 kr.)

Halskæder med volumen, der sidder flot på i en dyb udskæring er det, der kan gøre en simpel overdel eller kjole klar til fest. Selv om Monsoon er nærig med udsalgsprisen, kommer denne med på min liste, da den oprindelige pris er til at have med at gøre.
Halskæde, ca. 220 kr. + fragt, Monsoon – søg på Calabash Drop Bead (sat ned fra ca. 268 kr.)

HUSK: Du kan altid finde din størrelse i vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.