Når kærlighed gør blind
og nederdelen skal retur

Det var kærlighed ved første blik, da jeg så denne nederdel hos Boden. Striber og fast talje, der gør denne nederdel helt perfekt, når man gerne vil fremhæve sin talje ved at putte overdel ned i underdel.

stribet nederdel boden

Nederdel, op til størrelse 50, ca. 570 kr. + fragt, Boden

Så det var et hurtigt klik på køb, betale ved kasse ét og glæde mig til at modtage det, jeg forventede ville blive min nye favorit.

Jeg bogstaveligt talt dansede af begejstring, da pakken med nederdelen blev leveret til mit arbejde. Jeg prøvede hurtigt kjolen på toilettet og begejstringen var ikke mindre.

Men så kom jeg hjem og kunne i ro og mag kaste det kritiske blik i spejlet på mig og min nye nederdel.

Derfor skal nederdelen retur
Det kritiske blik endte med øv! på flere planer.
Nederdelen har ikke den rette længde. Vil du fremhæve din figur på bedste vis, kan du med fordel lade nederdel/shorts/kjole slutte på dit ben, der hvor det er smallest. Det vil typisk være lige under knæet. Således er denne nederdel simpelthen for kort til mig – hvorfor den perfekte længde gør en forskel, kan du se og læse mere om her (åbner i nyt vindue)

Dernæst har den ikke den rette pasform. Læggene er skåret på en måde, så den får min mave/hofte-region til at syne meget bredere, end den i virkeligheden er.

Og da jeg klikkede på køb, havde jeg da også lige glemt, at jeg allerede har en stribet nederdel, som jeg er ualmindelig glad for (den på billedet til højre), da den både passer i længde og bredde.

bytter crop
gammel crop

Lignende nederdel i tætsiddende model, op til størrelse 58, ca. 145 kr. + fragt, Simply Be

Lignende overdel i navy, hvid og print med korte ærmer, op til størrelse 50, ca. 283 kr. + fragt, Boden

Sko, størrelse 36 – 41 (udsolgt i webshoppen i størrelse 36 og 37), 179 kr. + fragt, H&M

Hjælp til at undgå fejlkøb
Det er altid en god idé at læse beskrivelsen af tøjet, før du klikker på køb. For det med længden kunne jeg have luret på forhånd, hvis jeg lige have trukket vejret og givet mig god tid, før jeg klikkede på køb:

beskrivelse

Mig og min stribede nederdel – billeder fra Instagram hvor du kan følge mig på @curvesaheaddk

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek min størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.