Ny sæson: Trendy mode
er også til tykke kvinder

klumme

Den kommende uge  på Curves Ahead er afsat til et se nærmere på foråret og sommerens nye modetendenser. Helt som et hvert andet modemagasin sætter vi fokus på sæsonens nye trends og fortolker dem, så de kan inspirere læserne til at shoppe til den nye sæson.

Der har været en tydelig tendens til, at de to temaer omkring sæsonernes nye tendenser, vi har kørt i Curves Aheads levetid, ikke er de ”nyt til dit look”, der har fået størst opmærksomhed fra jer læsere.

Det kan der være mange grunde til. Måske har vi ikke været gode nok til at formidle indholdet, så I har følt, at det har været relevant for jer, eller måske er de nye tendenser ikke faldet i jeres smag. Men samtidig har Kristine og jeg også vendt, om det simpelthen skyldes, at tykke kvinder ikke tror, at trendy mode er tilladt for dem ud fra tanken om, at det der med tendenser og modesmart tøj, kun er noget for dem, der kan passe de gængse størrelser.

Derfor vil vi gerne indlede vores modeuge med et opråb:
Trendy mode og tidens tendenser er også noget for dig, der har et plus foran din størrelse.

Trendy mode er også til dig
Mode er noget for alle, der har lyst til at følge med i, hvad designerne finder på denne gang. Men til en start kræver det, at du beslutter dig for, at mode og tidens tendenser også er noget for dig. Det er ikke noget, du først må iklæde dig, når du har tabt en masse kilo og kan passe en størrelse 38. Mode er for os alle sammen uanset størrelse.

Personligt kan jeg slet ikke lade være. Jeg er vokset op med en modinteresseret mor, så jeg har læst modemagasiner siden før … ja, nærmest før jeg kunne læse. Den lyst er ikke forsvundet, selvom min mås og dermed min tøj størrelse med årene voksede sig til plus-størrelse. Det har ikke mindsket mine interesse for trends og nye modestrømninger. Og det har heller ikke gjort mig mindre smart. Jeg har altid haft en evne til at få tidens tendenser omsat til min størrelse. Så jeg ved, at det kan lade sig gøre. Hvis det er det, du har lyst til.

For der er kvinder i alle størrelser, der ikke interesserer sig en fløjtende fis for mode. Det er helt reelt. Det vigtigste er, at hvis du går rundt og drømmer om at gå en ny sæson i møde i tidens trend, skal du ikke afholde dig fra at slippe dit indre modedyr løs, bare fordi du er tyk.

Der er trendy tøj med et plus
Indrømmet, det kan være en udfordring i at finde smart og trendy tøj med et plus. Men det er ikke en undskyldning, der holder i længden. Mange plusmærker er begyndt at kigge på de overordnede tendenser for den kommen sæson, når de laver deres kollektioner. Det håber vi, vi har vist jer med de mere end 120 ”nyt til dit look” og 46 ”vores look”, vi ind til videre har bragt i vores magasin. Vi håber også, at vores guides har været med til at inspirere dig at gå nye veje med din påklædning. Og ikke mindst at vi ved at bruge os selv i ”vores look” har gået forrest og vist, at tykke damer også kan være både lækre og smarte.

For det har været og vil forsat være et af formålene med Curves Ahead: at vise dig, at trendy mode også er for kvinder, der har et plus foran deres størrelse. Og samtidig vise at tøj til plus-kvinder kan være så meget mere end et par leggins og en telt-trøje med et print, der hører hjemme i afdelingen for børnetøj. I år har vi besluttet at ledsage de forskellige trendartikler med tips og tricks til, hvordan de forskellige tendenser bedst fremhæver en plus-krop. Så der er ikke noget at være bange for. Det er bare med at komme i gang, hvis du har lyst til at hoppe med på tidens tendenser.

Webshopping er ikke optimalt men skal ikke være en hindring
Det kan være en udfordring at finde fysiske plus-butikker med et bredt udvalg af smart tøj, der følger tidens tendenser, hvor vi kan vælge og vrage mellem forskelligt lækker on trend tøj. Om ikke andet er tøjet derude i de stadig flere webshops, der har fokus på plus-tøj. Nej, det er ikke optimalt at handle i webshops. Vi kan ikke føle kvaliteten på tøjet, og vi kan ikke prøve det, før vi køber, og det er besværligt at returnere det tøj, vi ikke vil have alligevel.

Men det skal ikke stå i vejen for mig og mit indre modedyr. Jeg glæder mig til at vise dig sæsonens trends i løbet af ugen. Og husk så for pokker også, at tidens trend ikke handler om, at du nødvendigvis skal iføre dig en trend fra top til tå. Det handler om at du vælger de styles der passer til din stil og bruger dem til at matche med det yndlingstøj, du allerede har i din garderobe.

LÆS OGSÅ
Ny sæson: Praktisk møder klassisk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.