Nyt og spændende shoppingkoncept:
jeg er med som stylist og kundechef

Du har måske bemærket, at der har været stille på Curves Ahead, siden jeg kom hjem fra ferie. Det skyldes kort og godt, at jeg har haft travlt med mit nye job som kundechef og stylist på AnnoAnno – et nyt koncept for webshopping til kvinder i størrelse 42 til 56. Konceptet blev lanceret i dag, så nu kan jeg endelig fortælle jer mere om det!

Da jeg første gang hørte om konceptet, var jeg ikke i tvivl om, at det var et initiativ, jeg meget gerne ville være en del af. For AnnoAnno er webshopping gjort bekvemt og lækkert. Du modtager en boks med fem stykker tøj. Der er et stylinggebyr på 100 kr. for hver boks. Beholder du mindst ét stykke tøj, bliver de 100 kr. fratrukket i prisen. Beholder du alle fem stykker tøj, får du yderligere 20% rabat på dit samlede køb – og der er altid fri fragt, også på eventuelle returvarer. Du bestemmer selv, hvor ofte du vil have en boks med nyt tøj.

Det er bekvemt, fordi du får mulighed for at prøve tøjet hjemme og dermed slipper for at stå i et alt for varmt prøverum med uflatterende lys og bakse med at få tøjet på din varme krop.

Og det er lækkert, fordi der også er taget højde for, at det skal være lidt ud over det sædvanlige at modtage tøj fra AnnoAnno. Her er det slut med at modtage tøj i slasket plastikpose. Du får dit tøj i en boks, der ud over tøjet også indeholder stylingtips fra stylisten til det tøj, du modtager.

annoanno aaben

For hos os får du simpelthen din egen stylist, der sammensætter en boks med fem stykker tøj valgt ud fra din personlige stylingprofil, som du opretter, når du tegner et stylingabonnement. Så hvis du er træt af at kigge et hav af webshops igennem, før du finder det, du leder efter, eller har du som udgangspunkt svært ved at finde ud af, hvad du skal købe, så er dine bønner hermed hørt.

Her ser du min første AnnoAnno-boks, som jeg har stylet til mig selv. Jeg kan naturligvis rigtig godt lide min boks, for den opfylder mit tøjbehov, der stritter i mange retninger. For jeg er glad for farver, men hælder også til både den klassiske og mere casual side.

annannotoej

Her kan du besøge AnnoAnno, hvor du kan læse flere detaljer om konceptet i vores FAQ nederst på siden.

Curves Ahead fortsætter som et selvstændigt medie uafhængigt af AnnoAnno, men jeg vil selvfølgelig modtage bokse og eventuelt skrive om dem, når AnnoAnno kontakter bloggere. Disse indlæg vil blive markeret som reklame.

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.