Ønskekøb til den nye sæson
– finder jeg dem i plus?

Jeg har brugt de kolde vinterdage til at hygge mig indendørs med blandt andet at læse modemagasiner og tjekke tendenser til den nye forår/sommer-sæson.

Ja, jeg læser de traditionelle modemagasiner, selvom jeg er plus, for min størrelse ændrer ikke ved, at jeg synes mode er spændende. Min størrelse ændrer heller ikke ved, at jeg gerne vil være smart og gå ud i en ny sæson i tidens tendenser.

Jeg håber som altid, at min størrelse ikke bliver hindring for at kaste mig ud i en ny sæson iklædt tidens tendenser, selvom jeg ved det bliver en udfordring.

Men i år har jeg besluttet mig for, at jeg ikke gider tage udgangspunkt i suk og støn og sure opstød over udvalget af plus-tøj, der desværre stadig et langt stykke hen af vejen, lever deres eget liv uden at afspejle tendenserne, som de konventionelle mærker sender i butikkerne.

For hvis jeg nu kaster mig over indkøbene til den nye sæson med et åbent sind, kan det være jeg bliver positiv overrasket.

Det drømmer jeg om at købe
Her får du de trends jeg har forelsket mig i. Jeg vil løbende berette, om det lykkes mig at finde dem i en størrelse, som jeg kan passe.

Det bliver meget spændende, for jeg drømmer om frække farver og print og detaljer, der tiltrækker opmærksomhed.

Uanset hvad du drømmer om til den nye sæson, vil jeg anbefale, at du går systematisk til værks, så du ved, hvad du skal kigge efter. På den måde undgår du ligegyldige fejlkøb og får mere af det, som du ved klæder dig krop og gør dig glad, fordi tøjet fremhæver dine bedste sider.

Med afsæt i ovenstående vil jeg gå efter at omsætte mit moodboard til kjoler, der fremhæver min talje og overdele, der fremhæver mine former i stedet for at skjule hele min krop. Og så håber jeg at tilføje flere maxikjoler til samlingen og finde et par jeans i en fræk farve som alternativ til de klassiske bluejeans. Jeg er også på udkig efter sæsonens bløde bukser, som jeg håber bliver et par med brede ben og bindebånd i taljen.

Mit moodboard

moodboard 1

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.