På vej til Dublin
og fysiske plus size-butikker

shopping i dublin

På mandag (den 16. marts) flyver jeg sammen med min mand Kristoffer til Dublin. Her skal vi være med til at fejre Skt. Patrick day, og vi skal spise lækker mad og drikke gode øl.

Og så skal jeg shoppe. Det har jeg faktisk sat en hel dag af til i mit helt eget selskab, når den konference, Kristoffer skal deltage i, starter midt på ugen.

Jeg elsker, at besøge byer, der huser fysiske butikker med de brands, som jeg til daglig er henvist til at shoppe via nettet – og at jeg faktisk kan tage på en regulær shoppetur, da antallet af butikker med plus-size er meget større, end vi er vant til herhjemme.

Og jeg er allerede i fuld gang med at kigge på, hvad jeg skal prøve i de fysiske butikker.

GAP

Da jeg for mere end 20 år siden boede i London, købte jeg meget tøj hos GAP. Den gang var jeg midst 20 kilo lettere, så jeg er meget glad for, at GAP siden da er begyndt at lave deres tøj op til størrelse 52.

Jeg elsker skjortekjoler og har derfor kig på denne:

skjortekjole

Skjortekjole, op til størrelse 52, ca. 410 kr. + fragt, GAP

Om jeg skal have nye bukser, ved jeg ikke helt endnu. Men jeg vil hvert fald benytte mig af lejligheden til at prøve nogle af deres forskellige modeller, så jeg ved, hvad der passer mig bedst.

Jeg er ret vild med disse to modeller:

gap

Broken-in straight chambray pants, op til størrelse 52, ca. 370 kr. + fragt, GAP

Tailored crop pants, op til størrelse 52, ca. 300 kr. + fragt, GAP

Marks & Spencer
Jeg synes altid Marks & Spencer har et fint udvalg i deres webshop. Men jeg må indrømme, at jeg har været en kende skuffet over udvalget de seneste gange, jeg har besøgt en af deres fysiske butikker. Men jeg håber det bedste, ind til det modsatte er bebevist.

Jeg har længe truet med, at jeg skal have min første blazer. Så jeg har kig på denne her:

ms blazer


Blazer, op til størrelse 50, ca. 370 kr. + fragt, Marks & Spencer

Og så glæder jeg mig også til at kigge nærmere på deres kjoler, som for eksempel denne:

ms palmer

Palmer, op til størrelse 50, ca. 326 kr. + fragt, Marks & Spencer

Men hvis det ikke går godt med tøjet, kan jeg altid købe strømpebukser og nye forsyninger af yndlingstrusserne. De er store i størrelserne, så jeg køber to størrelser mindre i forhold til, hvad jeg plejer at bruge.

ms trusser

Fem par trusser, op til størrelse 50, ca. 123 kr. + fragt, Marks & Spencer

Evans
Generelt synes jeg altid, det er en positiv oplevelse at besøge Evans om ikke andet så fordi udvalget er stort. Her vil jeg kigge efter en ny bikini (den første i mit voksne plus-liv), da jeg har været glad for de badedragter, jeg har købt hos dem. Jeg håber dog, de har et mere spændende udvalg i deres fysiske butik, for det de i øjeblikket har i deres webshop er ikke så spændende.

Badstøj hos Evans

Men det er ganske vist, at jeg har en lumsk plan om at vende hjem med denne bh:

evans bh

Bh, op til størrelse 100J, ca. 300 kr. + fragt, Curvy Kate hos Evans

Monsoon
Mit shoppehjerte har været trist, siden Monsoon sidste år lukkede deres forretninger i Danmark. Jeg er i sær glad for deres kjoler, der bare sidder helt perfekt på min krop.

Jeg har på forhånd forelsket mig i disse kjoler:

monsoon

Etnisk, op til størrelse 50, ca. 600 + fragt, Monsoon

Blå, op til størrelse 50, ca. 600 kr. + fragt, Monsoon

I Dublin skal jeg også besøge …
… Primark, Forever 21, Next og River Island. Og så håber jeg, at jeg på min tur rundt i byen falder over nogle fine forretninger, som jeg ikke har fået googlet mig frem til. Jeg skal nok lave en shoppeguide til Dublin, når jeg kommer hjem igen.

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.