Printbukser til tykke lår?
Ja da!

Det var med tilbageholdt åndedræt og bankende hjerte, jeg for nylig iførte mig mine første bukser med print. Hvis der er noget, vi tykke kvinder er blevet fortalt, er det, at mørkt og ensfarvet er bedst, når det handler om bukser. Så jeg har da også – sommer efter sommer – holdt mig til hvide hørbukser. Men helt ærligt – det er der sgu hverken meget stil eller personlighed over.

Derfor kastede jeg mig ud i det med print på bukserne. Og tilmed på en model, der sidder lidt til. Jeg spottede dem på Talbots’ hjemmeside – og var vild med cirkelmønstret i navy og hvid. Den første dag havde jeg dem på med mørkeblå bluse og pink sko – et perfekt casual look, som jeg følte mig uventet godt tilpas i. Og som er spot on i forhold til sæsonens trends. Yay!

Jeg kunne også godt finde på at tage dem på ud en aften – med min ligeledes nyindkøbte silkeskjorte (også fra Talbots) og mine gode gamle enkle pumps fra Roberto del Carlo (købt hos Brune & Joel). Øreringene er fra Alexis Bittar.

Så herfra skal lyde en varm anbefaling af bukser med print – bare du husker disse tre gyldne regler:

1. Kombiner printbukser med en ensfarvet top, så det er bukserne, der har hovedrollen i dit look.
2. Sørg for, at du kun matcher en ting med bukserne – som i mit sæt med blå top, men pink sko. Ellers ser det for planlagt ud.
3. Er det dine første bukser med print, så vælg en buksemodel, som du ved, du har det godt i – så føles det mere sikkert.

MINE KØB:
Bukser i bomuld, op til størrelse 56, ca. 480 kr. + fragt, Talbots

Strikbluse i silke og bomuld, op til størrelse 56, ca. 425 kr. + fragt, Talbots
Silkeskjorte, op til størrelse 56, ca. 480 kr. + fragt, Talbots

STJÆL STILEN:
plus size bukser med print

Bukser, op til størrelse 50, ca. 535 kr. + fragt, Boden
Striktrøje i bomuld, op til størrelse 52, 199 kr., Violeta by Mango
Silkebluse, op til størrelse 56, ca. 585 kr. + fragt, Talbots

Husk, du altid kan tjekke størrelser i vores store størrelsesguide lige her: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.