Red & hot:
Skal din julefest også være rød?

Rød er og bliver en af mine yndlingsfarver. Så jeg var meget begejstret, da jeg så denne blondekjole hos H&M+. Den findes også i sort, men jeg var aldrig i tvivl om, at det var den røde, der skulle med mig hjem.

Jeg havde kjolen på, da jeg holdt min årlige julefrokost, og det var for mig en oplagt mulighed for at gå all in på min yndlingsfarve.

camilla momme

Kjole, op til størrelse 4XL, 249 kr. + fragt, H&M+
Jeg er en størrelse 48/50, og jeg købte kjolen i størrelse 3XL.

Jeg kunne nok godt have taget en 2XL, men den var lige en my for stram. Så jeg valgte at gå en størrelse op, selvom den størrelse er lidt løs omkring livet. Den udfordring løser jeg ved at markere taljen. Her med et fint satinbånd, men det kan selvfølgelig også være et hvilket som helst bælte.

Negle
Neglene er selvfølgelig også røde. Det er mine ofte også til hverdag, men til fest kan lakken få lidt ekstra med en gang glimmeroverlak.

En af mine røde favoritter til neglene er Aperitif fra Essie, og jeg har lige købt rød glimmerlak i H&M på Kultorvet i København. Den er ikke i deres webshop, men der er til gengæld en fin overlak i guld.

negle

Aperitif, 99,95 kr. + fragt, Essie hos Matas

Guldglimmer, 39.95 kr. + fragt, H&M

Læber
Og så er der selvfølgelig de røde læber. Jeg kører forsat glad med min Rimmel Lasting Finish nr. 22. Det nummer er desværre udgået. Så jeg tror, det bliver denne her, jeg kaster mig over, næste gang jeg skal have ny.

laebestift

Læbestil, Rimmel Lasting Finish #37, 69,95 kr. + fragt, Rimmel hos Matas

Strømper
Mine røde strømper er af ældre dato fra den gang, hvor H&M stadig producerede billige strømper af høj kvalitet til fornuftige priser i kulørte farver. Og dem er jeg netop blevet ekstra glad for, da det umiddelbart ikke er nemt at finde røde strømpebukser i plus size.

Således bliver det link til et af mine yndlings strømpemærker, der kun har disse strømper i one size. Jeg er størrelse 48/50 og 163 centimeter høj.

stroemper

Strømper, 80 denier, one size, 199 kr. + fragt, Sneaky Fox

Sko
Jeg elsker, elsker røde sko. Men på trods af det er mit eneste par i øjeblikket et par lettere udtrådte ballerinaer. Så til julefrokosten hoppede jeg i de ternede sager fra en tidligere sæson. De fungerer ikke helt perfekt med ankelremmen, der ikke gør noget specielt godt for mine ankler, hvilket er årsagen til, at jeg som regel kun har dem på til bukser.

Så i bund og grund er jeg på udsigt efter et par røde festsko. Hvis det ikke lige er fordi, jeg er udfordret i forhold til høje hæle på grund af gigt, blev de her købt med det samme.

sko

Sko, fås med ekstra vidde, størrelse 35 – 42, ca. 1.500 kr., Ted & Muffy

Lidt men godt

Hvis du synes, det er for meget at all in på rød, kan du bruge farven som et frækt element til en klassisk sort kjole. Det gjorde jeg til en julefrokost sidste år.

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

LÆS OGSÅ
Klar til fest: Klassisk i sort
Klar til fest: Forførende blonder
Klar til fest: Shine on

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.