Se hvad jeg købte i Dublin

2015-03-19 20.48.46

Ak ja, ak ja. På min ferie i Dublin fik jeg hverken shoppet det, jeg havde planlagt eller i de mængder, jeg havde forestillet mig.

Men nu hvor jeg er kommet hjem og har prøvet tøjet på i sammenhæng med tøj fra skabet, er jeg til gengæld ikke i tvivl om, at mine fire køb + to par sko kommer til at blive brugt igen og igen. For det er både tøj, der gør mig glad og som kan mikse med det jeg allerede har hængende.

Og lad mig allerede her beklage. Mens jeg i de fysiske butikker ikke fandt nogle af de items, jeg havde forelsket mig i de forskellige mærkers webshops, er jeg med en enkelt undtagelse kommet hjem tøj, der ikke er i mærkernes webbutikker. Så her får du i stedet shoppe-alternativer fra andre mærker.

De klassiske striber – fra Forever 21

forever 21

Jeg elsker, elsker de klassiske sorte og hvide striber, som jeg indtil videre kun har haft i form af overdele. Denne nederdel er et superfint alternativ til det sorte pencil skirt og kan også nemt bruges til hverdag med en t-shirt og et par sneakers.

Alternative striber, op til størrelse 56, ca. 100 kr. + fragt, New Look Inspire

Den elegante overdel – fra Marks & Spencer

marks and spencer

Hvis der er noget, jeg altid mangler, så er det overdelen der gør det nemt at gå til fest, fordi den bare er perfekt til en sort nederdel. Den har jeg nu fundet med denne med denne her, der er livlig med de stærke farver men samtidig elegant og klassisk på grund af den sorte bundfarve. Den vil samtidig også være ganske fin til et par jeans og loafers for et mere afslappet look.

Alternative blomster, op til størrelse 50/52, 599 kr. + fragt, Carmakoma

Basiskøbet – fra GAP

gap

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg var pænt skuffet over mit besøg i GAP-forretningen i Dublin. For godt nok er GAP begyndt at sælge tøj op til størrelse 52 i deres webshop, men de eneste de havde i store størrelser i den fysiske butik var trøjer. Så det var, hvad det blev til i GAP – en dejlig trøje til kølige sommeraftner.

Trøje op til størrelse 52, ca. 225 kr + fragt, GAP

Impulskøbet– Red Herring hos Debenhams (Debenhams webshop sender ikke til Danmark)

redherring

Denne kimono røg kørt og godt ned fra stativet i Debenhams, fordi jeg på stedet forelskede mig i printet. Og så er jeg også blevet glad for min sorte kimono hen over vinteren og tænker, at denne model turkis med blomster er et godt sommer alternativ. Som du kan se vil jeg kort og godt bruge min kimono til jeans, men jeg har også en forestilling om, at den vil være fin over en løs sommerkjole.

Alternativ kimono, op til størrelse 56, ca. 499,99 kr., ASOS Curve

Sko fra Clarks

sko

Jeg har kort og glemt alt om mærket Clarks. Så det var et herligt gensyn i forretningerne i Dublin. Det var kærlighed ved første blik med de blå, der er et samarbejde mellem Clarks og den irske designer Orla Kiely.
Clarks sender desværre ikke til Danmark fra deres internationale webshop, og det ser ikke ud til, at samarbejdet er at finde i de danske forretninger, hvor mine snakeprint ballerinaer (model Gino Dawn) også kun ser ud til at være i henholdsvis sort, koral og sølv.

Her kan du finde din nærmeste forhandler af sko fra Clarks

LÆS OGSÅ
Shopping i Dublin – om glæden ved at vælge fra
Shoppingguide: Dublin med et plus

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.