Se hvorfor jeg valgte
den tætsiddende cardigan

Plus size cardigan
Jeg hoppede forleden i denne for mig fine kjole, da den fremhæver min talje og viser min barm på en måde, der er med til at understrege min timeglasformede krop.

Plus size cardigan

Selvom jeg tidligere på sæsonen har befriet mine overarme, var jeg på vej ud af døren på en kølig morgen og havde derfor behov for at starte dagen med at have en cardigan på.

Da jeg er meget kulskær, greb jeg efter den cardigan i skabet, der er rigtig rar at gemme sig i, når det ikke er helt varmt nok til bare arme.

Jeg nåede at kigge mig i spejlet igen, inden jeg forlod min lejlighed. Her kunne jeg se, at de former jeg tidligere på morgnen havde været så glad for se, pludselig var væk. De forsvandt simpelthen i denne cardigan, der godt nok er dejlig lun men også lidt løs i pasformen.

Plus size cardigan

I mit skab har jeg en … ja, hvad skal jeg kalde den … en mellemting mellem en bolero og en traditionel cardigan. I modsætning til min traditionelle cardigan er den kort, og den sidder tæt til kroppen uden stramme.

Det blev den jeg tog på. For se bare her:

Plus size cardigan

I stedet for at dække mine former fremhæver den hele herligheden og er med til at forbygge, at jeg ender med at ligne en kasse, selvom jeg har en kjole på, der viser mine kurver.

Plus size cardigan

Og nej, dette er ikke lig med, at den traditionelle cardigan aldrig er god til nogen form for påklædning. Den bruger jeg for eksempel, når jeg har jeans med bootcut på, der giver illusionen af en mere bred underkrop, som skaber balance med den mere løse cardigan på overkroppen. Her vil jeg typisk knappe en knap eller to lige under barmen, da det er med til at give facon til cardiganen og samtidig fremhæve min figur.

Stjæl stilen

Plus size cardigan

Cardigan, op til størrelse 64, ca. 407 kr. + fragt, Simply Be

Kjole, op til størrelse 50, ca. 355 kr. + fragt, Dorothy Perkins

Sort ballerina, op til størrelse 40, 599 kr., Ara hos Zalando

HUSK: Du kan altid finde din størrelse i vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.