Se tjekket ud med den rette ærmelængde

ærmelængde
Godt nok gør den rette ærmelængde ikke den store forskel på, om din krop får et samlet mere balanceret look. Men længden på dine ærmer spiller en afgørende rolle i forhold til, om du ser tjekket eller sjusket ud.

Lad mig illustrere det med min nye frakke:

ærmelængde

Den er fin og passer perfekt over skuldrene og ned om kroppen. Men alligevel ser det ud som om, at jeg har købt den forkerte frakke, fordi mine hænder forsvinder i de alt for lange ærmer. Jeg ligner mest af alt et barn, der har været på rov i min mors klædeskab. Derfor mister jakken den tjekkethed, det er meningen, den skal tilføre mit look.

Sådan finder du den rette længde
Står du med et par ærmer, som er for lange, skal du tage udgangspunkt i, at ærmerne for at få den rette længde skal gå et par millimeter ned over vristknuden. Med afsæt i dette har ærmerne stadig en god længde, når du bøjer armene.

Det er nemmest at finde den rette længde på ærmerne, hvis du får hjælp. Du får nemlig bedst styr på længden, hvis du står med armene ned langs siden, finder vristknuden og markerer den rette længde ved at sætte en knappenål i stoffet.

Udfører du denne manøvre selv, risikerer du, at ærmerne bliver for korte, fordi du kommer til at bøje armen, mens du prøver at sætte knappenålen i det rigtige sted.

Her har jeg med hjælp fra Kristine fundet den rette længde på mine ærmer, der nu er klar til at blive lagt op, og jeg ser lige præcis så tjekket ud, som det var mit ønske med denne frakke.:

ærmelængde

Disse ærmer kan jeg selv lægge op i hånden ved at hæfte oplægget fast i foret med små sting. Fordi der er så meget vidde i ærmerne, har jeg besluttet ikke at klippe det meste af oplægget af, og derfor er dette en meget nem oplægning, som jeg selv kan udføre.

Når du skal have lagt ærmer op, skal du altid overveje, om du selv er i stand til at få oplægningen til at se pæn ud. Hvis det ikke er tilfældet, skal du overveje at gå til en skrædder. Ja, det koster penge, men hvis en oplægning er afgørende for, om du får brugt tøjet, kan det være alle pengene værd.

Frakke, op til størrelse 54, 999,95 kr., Zizzi

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.