Sexet badetøj designet
af plus-blogger GabiFresh

GabiFresh
Det er godt nok ikke sæson for bikinier og badetøj på vores breddegrader. Men det er nu den nye kollektion af superlækre bikinier og en enkelt badedragt, designet af den amerikanske plus-blogger Gabi Fresh, er i webshoppen hos swimsuitsforall.com, der også sender til Danmark – link til shop nederst i artiklen.

Og der er tradition for, at hendes kollektioner under navnet GabiFresh for Swim Sexy hurtigt bliver udsolgt.

Det kan vi godt forstå. For selvom smag og behag kan være forskellig, er det ganske befriende at se bikinier og badedragt til plus-damer, der ikke bare er funktionelle men også smarte og sexede, og ikke kun kommer i sort eller andre diskrete farver.

GabiFresh har selvfølgelig selv stået model fra kollektionen, og det er der kommet en række lækre billeder ud af, som du får et udvalg af her.

GabiFresh

GabiFresh

Læs hvad GabiFresh selv siger om kollektionen og få størrelsestip her

Shop kollektionen her (Du kan i øjeblikket forudbestille badetøjet, der vil blive afsendt den 30. januar)

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.