Shapewear:
Guide til vores favoritmærker

Skærmbillede 2014-11-26 kl. 18.18.53

Der var engang, hvor shapewear var lig med nogle absurd stramme trusser, der var praktisk taget umulige at få på. Og når du så havde fået dem på, fik du hudpølser på lårene og maven, og det var et enormt projekt bare at gå på toilettet. Du følte dig på alle måde bundet ind!

Nu også med pynt
I dag er der et hav af forskellige shapwearlinjer – i forskellige materialer, med forskellige fokusområder. Fælles for de fleste er dog, at der i den grad er blevet forsket i materialer, der strammer op og holder inde, uden at de føles som en brynje, du ikke kan ånde i. Nogle er ligefrem begyndt at pynte deres shapewear med almindelige lingeridetaljer, så man også kan være bekendt at vise det frem til ham eller hende, man har inviteret med ind i soveværelset.

Fortæl os om dine favoritter
Her giver vi et overblik over nogle af de mange linjer, der findes inden for shapewear, og hvad deres individuelle styrker er – på den måde kan du forhåbentlig finde ud af, hvilke mærker du skal gå efter næste gang, der står shapewear på din indkøbsliste. Det er klart, at listen ikke er komplet – så skriv endelig ind i kommentarfelterne, hvor du køber dit bedste shapewear!

1

MÆRKE: Marks & Spencer
LAND: England
PRISNIVEAU: Fra 90 kr. for trusser til 370 kr. for en body.
STØRRELSER: Trusser og underkjoler til str. 50, bodyer til 90 G.
GOD TIL: Marks & Spencer har traditionelt set altid været god til lingeri, så med deres shapewearlinjer får du alle de muligheder, du kan drømme om. Bodyer der skaber taljer, trusser der holder maven inde og ikke mindst de eftertragtede slip-kjoler, der skaber en fin silhuet under festkjolen.
VORES FAVORITKØB: Firm Control Waist Sculpt Slip – en virkeligt støttende underkjole med fine mønstre og blonder, hvor du kan have din egen bh på og dermed undgå ‘flade’ bryster. Op til størrelse 50, ca. 330 kr. + fragt, Marks & Spencer.

2MÆRKE: H&M
LAND: Danmark
PRISNIVEAU: Fra 99 kr. for trusser til 249 kr. for en underkjole.
STØRRELSER: Alle dele op til 3XL
GOD TIL: En serie med basis-shapeweardele, der er pyntet med lidt feminine detaljer, såsom en blondekant eller en lille rynke ved barmen, så du godt kan være bekendt af klæde dig af, mens du ‘har selskab’.
VORES FAVORITKØB: Shapetrusser med blondekanter, der både pynter og sikrer en fin overgang, så du minimerer pølser på lårene og maven. Op til størrelse 3XL, 99 kr. + fragt, H&M.

 

3

MÆRKE: Zizzi
LAND: Danmark
PRISNIVEAU: Fra 349,95 kr. for trusser til 549,95 kr. for underkjole.
STØRRELSER Alle dele op til XL (54-56)
GOD TIL: En basisserie med tre forskellige dele. Alle er sømfri og matte med særlige vævninger, hvor der er meste brug for støtte. Vævningerne sikrer også definition af barmen, så du undgår ‘mono-boob’. Til gengæld må du undvære pyntelige detaljer.
VORES FAVORITKØB: Shapewear-top, der har silikonekant, så den ikke glider op og vævede felter, der former barmen. Op til størrelse XL, 449,95 kr. + fragt, Zizzi.

 

4

MÆRKE: Torrid
LAND: USA
PRISNIVEAU: Fra 205 kr. for shorts til 470 kr. for en underkjole.
STØRRELSER: De fleste dele op til størrelse 60
GOD TIL: Ganske få basisting – med fokus på at det skal stramme op og holde inde, ikke at det skal se godt ud eller være elegant at tage af.
VORES FAVORITKØB: Hooked Up Shapewear High Waist Shorts – et par seriøse shorts, der både strammer talje, mave, bagdel og lår op. To detaljer gør dem geniale: der er to stropper, som du kan fastgøre til bh’en, så dine shorts ikke ruller ned, og en netdetalje ved benåbningen gør, at de udvider sig med dine lår. Op til størrelse 60, ca. 290 kr. + fragt, Torrid.

5

MÆRKE: Prima Donna
LAND: Danmark
PRISNIVEAU: Fra 319 kr. for trusser til 799 kr. for underkjole.
STØRRELSER: Alle dele op til størrelse 48
GOD TIL: Farver. Couture-serien fra Prima Donnas shapewear fås både i sort, hvid, nude og rød, mens Perle er sømfri basisdele. Derudover er der fokus på fine, feminine blonder og små sløjfer.
VORES FAVORITKØB: Perle Shape G-streng – trusser til dig, der gerne vil have en diskret g-streng, men ikke vil undgå stram op-effekten på maven. Op til størrelse 46, 319 kr., Prima Donna hos Lace.dk

 

6

MÆRKE: Shape by Cacique / Lane Bryant
LAND: USA
PRISNIVEAU: Fra 242 kr. for en taljetop til 497 kr. for bodyer.
STØRRELSER: Alle dele op til størrelse 60
GOD TIL: Du finder en god blanding af basale arbejdsheste til de mere blondefyldte sager, der måske ikke er helt så effektive som de hudfarvede sager, men til gengæld er meget sexede.
VORES FAVORITKØB: Waist Cincher – en taljeopstrammer, som du hægter i bh’ens midterpanel. Du har altså trusser og bh på, mens taljetoppen strammer midterpartiet op. Op til størrelse 60, 242 kr. + fragt, Shape by Cacique hos Lane Bryant.

 

7

MÆRKE: Spanx
LAND: USA
PRISNIVEAU: Fra 267 kr. for shorts til 736 kr. for underkjoler.
STØRRELSER: Alle dele op til 3X (ca. str. 56)
GOD TIL: Spanx er go to-favoritten for shapewear – mange omtaler ligefrem shapewear som ‘spanx’. I USA har de også en plus size-linje med alle deres bestsellere – blandt andet de heldækkende shorts og underkjoler med plads til din egen bh.
VORES FAVORITKØB: Simplicity Open-Bust Body Suit – en helkropsdragt med shorts og plads til din egen bh. Der er bomuldsindlæg, så du ikke behøver at have trusser på, og de åbner forneden som en body. Op til størrelse 3X, 736 kr. + fragt, Spanx hos Lane Bryant.

 

HUSK – DU KAN ALTID FINDE DIN STØRRELSE HER: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.