Shopping i London #2:
Trendy jeans til fornuftig pris, ja tak!

Jeg øffer fra tid til anden over, at det kan være en udfordring at finde tidens modetrends i størrelse plus. Derfor er jeg total glad i låget over mit nylige besøg i Evans fysiske butik på Oxford Street i London, hvor det vrimler med jeans både de klassiske og de trendy.

evans jeans

Her lykkedes det nemlig at finde de jeans, jeg længe har drømt om: Model kassebuks eller flared jeans som de hedder på modesprog – kort og godt jens med bredde ben.

jeans flared

Jeans, op til størrelse 60, ca. 300 kr. + fragt, Evans

Jeg er størrelse 48/50 og købte bukserne i britisk størrelse 20, der svarer til dansk størrelse 48 i længde R for regulær.

IMG_3958

Mine nye jeans er superfine til mine nye sko fra Clarks, som jeg også købte med hjem fra London – umiddelbar ser det ikke ud til, at de er til salg i Danmark, men du kan tjekke hos din nærmeste Clarksforhandler, som du kan finde her

Stort udvalg til venlige priser
Jeans fra Evans kommer i tre længder: S for short, R for regulær og L for long. Længde R passer perfekt til min højde på 163 centimeter. Så hvis du har korte ben og udfordringer med at finde jeans, der passer i længden, er det måske her, du kan være heldig.

Samtidig kan det tilføjes, at de jeans jeg købte, har en dejlig høj talje, der når hele vej op over min mave, og derfor også har lidt opstrammende effekt.

Det er også værd at nævne, at priserne på jeans hos Evans er meget venlige. Derfor overvejer jeg at slå til på dette par jeans med bootcut:

boot cut

Jeans, op til størrelse 60, ca. 185 kr. + fragt, Evans

Og jo, hos Evans har de også skinny jeans – se hele udvalget her

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER?
Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.