Skjortekjolen:
når det skal være kjole og afslappet

Det er ingen hemmelighed, at jeg er glad for kjoler. For kjolen er overdel og underdel i et stykke tøj, så jeg slipper for at skulle bruge til på at matche top og bund.

Når det skal være kjole uden at være for fint, tager jeg en skjortekjole ud af skabet. Hvad enten kjolen er gennemknappet eller kun har knapper i overdelen, er det lige præcis skjorteelementet, der giver kjolen, det afslappede look.

Mange skjortekjoler er kendetegnet ved, at de bare går lige op og ned uden indsnit. Det er med til at gøre kjolen behagelig og perfekt til varme dage, hvor det er rart at blive kølet ned med lidt sus i skørterner.

Denimkjolen har jeg dog konsekvent brugt med bælte for at fremhæve min figur. Den mønstrede kjole er også fin med bælte, men har på de rigtigt varme dage bare fået lov til at hænge på min krop for at gøre det behageligt i sommervarmen.

mine skjortekjoler

Min denimkjole er fra Violeta by Mango og udsolgt. Den mønstrede kjole er fra ZbyZ købt i Solo-butikken i Rødovre Centrum tidligere på sæsonen.

Tip – løst bælte

Hvis du køber skjortekjole med læst bælte, kan du selv sætte bæltet, der hvor du er smallest og dermed markere din talje og fremhæve din figur. Når bæltet på kjolen sidder i en løbegang kan du risikerer, at det skærer din krop på et sted, der ikke arbejder positivt for din figur

Tip – denim kan bruges ind i efteråssæsonen

En skjortekjole i denim kan du bruge nu med bare ben. Men den er også perfekt langt ind i efteråret med et par strømpebukser

SHOPPING

skjortekjoler

Denim, op til størrelse 56, 312,49 kr., ASOS Curve

Blomster, op til størrelse 54/56, 299,95 kr. + fragt, Zizzi

Striber, op til størrelse 50, 189 kr. + fragt, Ellos Collection

Print, op til størrelse 50, ca. 415 kr. + fragt, Marks & Spencer

Ensfarvet, ca. 370 kr. + fragt, GAP

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.