Skørte-battle:
Derfor elsker vi hver vores silhuet

PicMonkey Collage

Høeg og Momme er ikke enige om alting – eksempelvis har vi hver vores favoritsilhuet, når det handler om skørter. Tjek her, hvem du er enig med, og se de fineste, 1950’er-inspirerede items, som du kan få syet til præcis dine mål!

MOMME SIGER JA TIL FULL SKIRT
Kjole, ‘Britt’, syes efter mål på bestilling,
3.399 kr., All About Curves

Jeg har altid elsket full skirts. Hvad enten det er i form af nederdel eller som ‘bunden’ på en kjole. Et full skirt kamuflerer mine hofter og fremhæver min talje. Derfor føler jeg mig altid dejlig feminin i et full skirt. Et full skirt redder mig på en dårlig dag, hvor jeg gerne vil gemme mig lidt uden at skjule hele min krop i et telt.

Redder enhver tøjkrise
Det er også min redning, når jeg har tøjkrise forud for en fest. For med et par høje hæle og en overdel med dyb udskæring, giver et full skirt mig følelsen af at ose af sex, uden at det bliver for meget. Full skirts er derfor sikkerhedsnettet i mit klædeskab. For de kan redde en hver tøjkrise, fordi de er så nemme at style.

Sådan bruger du full skirtet
Et full skirt har den bedste effekt, når du putter overdelen ned i underdelen. Der er meget stof i et full skirt, der bliver mast sammen til en deform bule under overdelen, hvilket vil få dig til at se større ud end du er. Er du ikke meget for at putte trøjen ned i nederdelen er en kjole med full skirt den perfekte løsning. For så hænger top og bund sammen, og du får på en nem måde camoufleret hofterne og fremhævet taljen.

Kjole, ‘Britt’, syes efter mål på bestilling,
3.399 kr., All About Curves

Kjolen her en en af mine nye favoritkjoler – for den er lige, som den skal være i mine øjne. Det at den er syet efter mål er en helt særlig fornemmelse – det gør, at taljen sidder det helt rigtige sted, og at længden er perfekt til mig. Det får man sjældent i ‘stangtøj’. Desuden har kjolen et fast, bredt taljestykke, der er med til forme og understrege min talje yderligere.
Risikoen med strutskørter er, at man lynhurtigt kan komme til at ligne en, der har raseret det nærmeste amatørteaters udklædningsskab – eller at man er på vej til en temafest. Det afhænger alt sammen af mængden af strut indenunder det yderste lag stof. Strutniveauet i All About Curves’ Britt-kjole er lige i øjet! En hemmelig bonus er den lille anordning under stropperne, hvor du kan hægte din bh-strop fast, så den ikke smutter. Det er rigtig godt tænkt.

All About Curves – kurvevenligt tøj syet efter dine mål
Både Mommes kjole og Høegs pencilskirt er fra All About Curves, en dansk skræddervirksomhed, der bliver drevet af mor og datter. De har faste styles, som du kan se på deres website, og så syer de til præcis dine mål. Du måler selv, sender dem til Pia Lohse Hansen og hendes mor, der begge er skrædderuddannede. Bor du i nærheden af Lolland eller København, kan du få en fitting – men under alle omstændigheder bliver tøjet rettet til, så det kommer til at sidde perfekt. Pia designer alle styles, der har en tydelig inspiration fra 1950’erne, der jo netop er kendt som det stilmæssigt kurvevenlige årti. Kvaliteten er i top – naturlige, reelle materialer, du kan smide i vaskemaskinen.

 

 

 

 

 

 
Indlægget er sponsoreret af All About Curves.

HØEG HOPPER I ET PENCILSKIRT
Pencilskirt, ‘Minnie’, syes efter mål på bestilling, pris på forespørgsel, All About Curves

Det er mange år siden, jeg holdt op med at tro på, at brede hofter partout skal stoppes ned i en A-nederdel. De kan være fine, når det er det look, du gerne vil have. Men hvorfor dælen hofter ikke må gå i andet, bare fordi de er bredere end gennemsnittet? Jeg er vild med pencilskirtet – for se bare, hvordan det giver va-va-voom-former! Jeg mener, i mine øjne er det jo netop os plus size-kvinder der har noget at fylde den legendariske pencilform ud med.

Den vigtige form
Pencilskirtet fornemmeste træk er netop formen – at det har plads til bagdel og hofter foroven, og så smaller ind mod knæhaserne. Det fremhæver din figur, frem for at gøre dig uformelig, som lige op og ned-nederdele kan gøre. Jeg synes, denne model skaber en balance, fordi den sidder til i taljen og om knæene. På den måde former nederdelen min krop, i stedet for at min nederdel bliver formet af min krop.

Også til kropsbevidste dage
Indrømmet, det er ikke alle dage, jeg føler mig i humør til at rulle mig ud som Jessica Rabbit, og på de dage tager jeg en cardigan eller blazer over toppen. På den måde får jeg et strømlinet look – med plads til selvbevidste følelser.

Sådan bruger du pencilskirtet
Prøv at forestille dig ovenstående nederdel med en løs bluse eller skjorte til – det ville slet ikke virke lige så godt. Pencilskirtet handler om at fremhæve din krop, så følg trop ved at putte din overdel ned i nederdelen. Jo, man kan kan se din mave, men det kan man altså også, når du har en løs top på. På denne her måde kan du bare være sikker på, at maven er det sidste, folk lægger mærke til. Er du mindre frisk den dag, du hopper i pencilskirtet, så tag en kort cardigan over (ikke noget med at dække hofterne til, så ryger hele ideen i skørtet) og tag et bælte i taljen udenpå cardiganen. På den måde fremhæver du stadig din figur, men føler dig mere tryg.
Der er ingen tvivl om, at pencilskirts ser super ud med pumps og stiletter til, men du kan også sagtens give den et mere streetinspireret look med sneakers til.

Pencilskirt, ‘Minnie’, syes efter mål på bestilling, pris på forespørgsel, All About Curves
Jeg er VILD med den store sløjfe bagpå. Endelig et design, der fremhæver det, som mange designere tror, vi gerne vil skjule – nemlig bagdelen. Alle der ser mig i nederdelen her er totalt begejstrede for den 1950’er-agtige look og Minnie Mouse-sløjfen, som virkelig er noget særligt. Det er en nederdel, der starter samtaler – helt perfekt. Den har dobbeltlag stof over maven, så der er hold på sagerne og de fedeste neonorange bøjlestropper indeni. Der er virkelig tænkt over detaljerne – og så er den syet præcis til mine mål. Hvor luksus!

Plus size nederdele

 

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.