Slå-om kjolen skal fremhæve
din talje og ikke dine hofter

Slå-om kjolen er en af mine absolutte favoritter. Køber du en slå-om kjole med v-udskæring er det også den perfekte kjole til en varm sommerdag.

Denne kjoletype er generelt god til tykke, da v-udskæringen får dig til at se højere ud samtidig med, at bindebåndet markerer din talje, så du fremhæver dine fortrin i stedet for at skjule hele din krop. Det sidste vil få dig til at syne større, end du i virkeligheden er.

Alligevel var den slå-om kjole jeg købte i det tidlige forår hos Violeta by Mango bare ikke et hit. Men jeg kunne ikke gennemskue, hvad der var galt.

efter
foer

Efter til venstre og før til højre.

Men det kunne min veninde, da hun kom på besøg, og jeg iførte mig kjolen, mens jeg peb over, at den bare ikke fungerede for mig.

Hun kunne med det samme se, at det kort og godt drejede sig om, at bindebæltet skar for langt nede på min krop. I stedet for at fremhæve mine talje fik den mine hofter til at se mere brede ud, end de i virkeligheden er.

Heldigvis for mig, var det på denne kjole nemt at lave et nyt hul til bindebæltet, samt at klippe bindebæltet af og sy det fast igen højere oppe på kjolen.

Så nu er jeg den lykkelige ejer af en slå-om kjole, der skærer mig det helt perfekte sted.

TIPS

Vær kritisk når du prøver slå-om kjoler.

Skærer kjolen dig, hvor du er smallest på overkroppen, så den fremhæver din talje i stedet for dine hofter?
Hvis det sidste er tilfældet, er kjolen så syet på en måde, så bindebåndet kan flyttes op eller ned?

Hvis v-udskæring slutter i navlehøjde er det et udtryk for, at kjolen enten er for lille eller for lang på det øverste stykke, til at kjolen passer til din krop.

Når den del af kjolen, du slår om, over på den anden side af din navle? Hvis dette ikke er tilfældet, er kjolen med stor sandsynlighed for lille til dig.
Du risikerer aldrig at blive rigtig glad for kjolen, fordi du hele tiden bekymrer dig om, om den glider fra hinanden, så du går og viser alt for meget lår og trusser.

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.