Smugkig: River Island går plus

Du kender måske allerede det britiske mærke River Island.

Jeg var en stor fan, da jeg boede i London i starten af 1990’er. Men siden min krop over årene har nået en størrelse 48/50, har jeg pænt måttet nøjes med at kigge eller købe en halskæde eller en håndtaske, når jeg siden har været forbi forretninger på rejser i udlandet.

Men nu har River Island besluttet sig for, at de tykke damer også skal have mulighed for at købe andet end tilbehør.

Den 9. marts går mærket i luften med RI Plus i størrelse 46 – 52 til priser fra ca. 60 til 770 kr.

Jeg noterer mig med begejstring både pasform og print samt en fin kombination af trends og det mere klassiske.

River Islands webshop sender til Danmark og da det er en europæisk webshop, kan du købe løs uden at bekymre dig om ekstra udgifter i form af moms og told – shop her fra den 9. marts

forside

kjole model

kjole roed model
kjole print model

 

kjole print pack
kjole sort pack
sort hoej 2
sort hoej 1
frakke 2
frakke 1
The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.