Sommerovertøj: Det fine, det klassiske, det praktiske + det alternative

forside
Selvom kalenderen siger sommer, er det fortsat rart med lidt let overtøj til cykelturen om morgenen eller til at holde køligheden på afstand, når de lune sommernætter sjældent er så lune, som vi havde håbet.

Her får du 8 bud på overtøj, som kan holde dig behagelig varm i sommermånederne.

Det fine
Så behøver en blazer såmænd heller ikke være mere fin. Men det er det stykke overtøj, der passer perfekt, hvis du skal matche overtøj til mere klassisk workwear.

blazer

Sort, op til størrelse 54, 359,97 kr., Bon’a Parte

Hvid, op til størrelse 54, 799,95 kr., Zizzi

Det klassiske

Jeg har både denimjakke og cottoncoat hængende i på min stumtjener. Denimjakke er til de afslappede dage og cottoncoaten er til de dage, hvor jeg gerne vil være lidt mere stilfuld.

klassisk

Denim, op til størrelse 52, 499,95 kr. Junarose

Cottoncoat, op til størrelse XL, 599,95 + fragt, Zizzi

Det praktiske
Disse to stykker overtøj er for mig praktiske på hver sin måde. Cardiganen fordi den nemt kan foldes sammen og ryge i tasken. Parkaen er praktisk, fordi den har mange lommer, og derfor er perfekt til festival eller andre anledninger, hvor du ikke gider slæbe rundt på en taske.

praktisk

Cardigan, op til størrelse 50, ca. 460 kr. + fragt, Boden

Parka, op til størrelse 56, 549,99 kr., ASOS Curve

Det alternative
Jeg glæder mig meget til at bruge mine kimonoer hen over sommeren. Man kan mene, at det som sådan ikke er et stykke overtøj. Men jeg forstiller mig især, at de er fine til at tage over skuldrene, når solens stråler bliver for hårde for huden.

kimono

Sort/hvis, op til størrelse 52/54, 329,97 kr., Bon’a Parte

Blomster, op til størrelse 52, 299,95 kr., Junarose

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.