SS14: Høegs forårsfavoritter

Mit forår er ret grafisk – jeg elsker enkle snit og ensfarvede items. På den måde kan en smuk halskæde virkelig få hovedrollen. Og så har jeg længe ledt efter de perfekte sandaler, som er stilfulde, classy og samtidig rare at gå i. Jeg spottede disse hos Max Mara – det var love at first sight!

De hvide jeans er noget, jeg har gået og luret på i et par sæsoner. Tidligere har hvide hørbukser været min sommeruniform, men helt ærligt, så er der ikke noget som slap hør, der får en røv til at se endnu mere… nåja, røvet ud. Derfor er det tid til hvide jeans, og bootcut-modellen fra Boden er højtaljet, så der også er styr på maveregionen. Nødvendigt, når jeg gerne vil have en løs sommertop på foroven.

Et must er også noget lækkert lingeri. Man kan se det udenpå, når du er velklædt inderst inde. Og Prima Donna laver de ultimative bh’er til store bryster.

Blå blazer, op til størrelse 56, ca. 1.070 kr. + fragt, Talbots
Grøn halskæde, ca. 4.270 kr. + fragt, Alexis Bittar
Top med fold foran, op til størrelse 56, ca. 245 kr., Asos
‘Couture’ fra Prima Donna, op til str. 95E / 5XL, bh ca. 660 kr., trusser ca. 320 kr., Affair Lingerie
Navy silketop, op til størrelse 56, ca. 480 kr. + fragt, Talbots
Hvide jeans, op til størrelse 50, ca. 440 kr. + fragt, Boden
Sandaler fra Max Mara, op til størrelse 41, ca. 2.800 kr., Matches Fashion
Navy nederdel, op til størrelse 50, ca. 430 kr., Boden
Kjole med print, op til størrelse 56, ca. 400 kr., Marks & Spencer
Badedragt, op til størrelse 56, ca. 265 kr., Marks & Spencer
Mønstret frakke med benlukning, op til størrelse 54, 4.199 kr., Marina Rinaldi (Østergade 10, København K)

 

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

 

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.