Stjæl stilen:
Aidy Bryants moderne retrolook

Aidy Bryant

 

Kender du Aidy Bryant? Hun er komiker og fast del af holdet på Saturday Night Live – og virkelig, virkelig skæg. Vi elsker hendes komiske timing og ikke mindst de fantastiske blik, hun har – både på skærmen og på den røde løber. Hendes sødme har i den grad fanget os – og det samme har hendes stil. Hun elsker 1950’ernes silhuet med fokus på taljen og et full skirt, der balancerer hendes figur. Derudover er hun en knag med den sorte eyeliner og røde læbestift! Hun ses ofte i feminine kjoler med korte cardigans over – noget der markerer hendes fine talje. Og her har hun genskabt silhuetten med et full skirt i læder. Det ellers rå materiale får et feminint strejf, fordi hun kombinerer det med en transparent top og de enkle peeptoe-pumps. Et look, der er nemt at genskabe – uanset om du skal til fest eller ud at spise.

Der er kun én ting, vi vil fjerne fra Aidys look – nemlig de sorte leggings. Vi synes, de gør mere skade end gavn, fordi de visuelt skærer hendes ben over ved anklerne, så hun kommer til at se lavere ud, end hun i virkeligheden er. Er par bare ben på plateauhælene havde derimod tilføjet lidt længde til hende.

OUTFITTET

PicMonkey Collage

GOD TIL DE FLESTE
Full skirt i ægte læder, op til størrelse 56, 385 kr., Asos

MED PLADS TIL BREDE FØDDER
Peeptoe-pumps med ekstra vidde og platform, størrelse 37-40, 95 kr. + fragt, New Look

GOD TIL DEN STORE BARM
Chiffontop med pailletter fra DKNYC, op til størrelse 3X, 945 kr. (inkl. skatter og afgifter) + fragt, Lane Bryant

 

MAKEUPPEN

PicMonkey Collage2

DE RØDE LÆBER
Aidy Bryants makeupartist har fortalt, at han bruger MACs Ruby Woo på den komiske tv-stjerne, og han beskriver den som den perfekte røde nuance for langt de fleste.
Lipstick i Ruby Woo, 165 kr. + fragt, MAC (eller i MACs danske butikker)

RETROLINJER
Retrolooket kræver den fine eyeliner med en lille vinge opad i den yderste øjenkrog. Hvis du også synes, det kan være lidt svært at mestre, kan vi varmt anbefale denne nye liner fra Benefit. Den gør det supernemt at skabe en perfekt kurve over øjnene.
They’re Real Push-Up Liner fra Benefit, ca. 175 kr., Look Fantastic (eller i Sephora i Illum i København)

 

HUSK – DU KAN ALTID FINDE DIN STØRRELSE HER: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

 

 

 

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.