Stjæl stilen: Mommes perler
og statement halskæder

Statement halskæder

Perlehalskæden er og bliver en af mine yndlingshalskæder. Derfor har jeg den ofte på, når vi tager billeder til Curves Ahead og Instagram. Hver gang bliver jeg spurgt, hvor halskæden er fra.

Statement halskæder

Det er en ældre sag fra Accessorize, som de har ikke haft den i deres sortiment siden. Forleden faldt jeg over et par perlehalskæder, der godt nok ikke er helt det samme men dog minder om. Og de kan fint opfylde de behov, som min perlehalskæde dækker for mig.

Her er halskæderne med perler, som jeg faldt over hos Pieces – jeg er faktisk selv fristet til at købe dem begge, da jeg godt ved, at min elskede halskæde ikke holder for evigt.

Statement halskæder

Halskæde med mange perler, 249,95 kr. + fragt, Pieces

Fast halskæde med to perler, 159,95 kr. + fragt, Pieces

Grunden til, at halskæden med perler er blandt mine favoritter, er, at den er meget klassisk og derfor kan give lidt pæn kant til mit tøj. Fordi den er neutral i sit look, kan den uden problemer matches med hvad som helst. Jeg bruger den ofte til mine overdele med sorte og hvide striber for et klassisk look, men det er også halskæden, der kan dresse et par jeans og en hvid t-shirt op.

Nye halskæder til samlingen
Overordnet hører halskæder til blandt mit yndlingstilbehør, da en halskæde kan give lidt kant til et hvert outfit. Samtidig er den rigtige halskæde det tilbehør, der kan gøre en enkel kjole klar til fest.

Med afsæt i det havde jeg en helt fantastisk shoppinglørdag. Min lokale Monsoon/Accesorize forretning på Amagertorv på Strøget i København har udsalg med op til 70 procents rabat. Der røg et par halskælder med hjem til henholdsvis 89 kr. og 59 kr. Det da hvad man kan kalde et udsalgskup.

Statement halskæder

Desværre er halskæderne ikke længere på Monsoons hjemmeside, men jeg synes, du skal have tippet alligevel i tilfælde af, at du kommer forbi en af deres forretninger, der også er at finde i Aarhus, Odense, på Frederiksberg og i det københavnske shoppingcenter Fiels.

Billige halskæder hos H&M
Om de har det i alle landets H&M forretninger, kan jeg ikke garantere, men det er værd at tjekke. Jeg købte denne halskæde for 10 kr. i H&M ved Amagertorv i København. Jeg har haft den på i dag og kan allerede mærke, at det bliver en af sommerens favoritter. Er denne ikke noget for dig, var der et hav af smykker på udsalg.

Statement halskæder

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.