Stjæl stilen: Rå som Queen Latifah

QL

I sidste måned optrådte Queen Latifah ved en hiphop-prisuddeling i Atlanta – og det var fedt at se hende tilbage på scenen som musiker, der hvor hun jo startede sin karriere, der i dag mere byder på Hollywoodfilm. Og hun ærede anledningen med sit seje og rå outfit, der var en moden version af rock chick-stilen – læderbukser, slogan-T-shirt og en navy blazer kombineret med spidse ankelstøvler og et par markante ringe. Vi er vild med looket, der sagtens vil kunne bruges på arbejde – måske med mere hverdagsvenlige støvler – eller næste gang du skal til koncert eller middag ude i byen.

Læderbukserne sidder ikke leggings-stramt, men er mere et par skinny bukser i læder – og her er det vigtigt, at blazeren er løs i det. Det er det, der giver den ultracool, men alligevel afslappede stil. Og med den hvide slogantop under kommer øjet til at kigge op og ned af toppen – noget der er med til give illusionen af, at du er højere, end du i virkeligheden er. Det hjælper de høje, spidse støvler også på.

Her får du fire items, der giver dig Queen Latifahs fede look – med bukser i ægte læder – for en samlet pris under 2.800 kroner. Men du kan jo også bare bøjes med det ene item, du lige står mangler til din egen garderobe.

top

Navy blazer, op til størrelse 52, 799 kr., Violeta by Mango

T-shirt med tekst, op til størrelse 56, 154 kr., Asos

 

bund

Læderbukser, op til størrelse 54, 1.499,95 kr., Junarose

Ankelstøvler med kæde, med ekstra fodvidde, størrelse 36-42, 288 kr., New Look hos Asos

 

HUSK – DU KAN ALTID FINDE DIN STØRRELSE HER: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.