Styr på brysterne giver dig en skarp profil

styr på barmen forside

Har du styr på dine bryster?

Eller spurgt på en anden måde: Har din bh den rette størrelse og form, der både støtter og former din barm, så du lige får det sidste ”løft” til dit samlede look?

Undskyld, hvis det er et lidt nærgående spørgsmål. Men jeg tillader mig alligevel at spørge, fordi det for mig er så tydeligt, hvad den rette bh gør for mit udseende og min følelse af at være skøn og lækker.

Når jeg kigger mine Instagram-billeder igennem, er der ingen tvivl om, at dem jeg er mest glad for, er de billeder, hvor min barm sidder lige i skabet, om jeg så må sige. Du kan følge mig på Instagram på profilen @curvesheaddk

Et billede slået op af @curvesaheaddk den

Et billede slået op af @curvesaheaddk den


Miraklet i lingeriforretningen
Hvis du ikke allerede har fået en bh-fitting, vil jeg anbefale dig at komme af sted til nærmeste undertøjsforretning, der kan give dig professionel råd og vejledning i forhold til at finde den rette bh.
Det var min daværende kæreste og nuværende mand, der for mere end ti år siden fik mig sendt af sted til sådan en seance. Og det er jeg ham evigt taknemmelig for.

For det var der i prøverummet, jeg på få minutter gik adskillige størrelser op i både omkreds og skålstørrelse. Og det var der, miraklet indtrådte: Jeg så, hvordan min talje åbenbarede sig, da mine bryster holdt op med at hænge på kanten af min mave.

Nyt og positivt syn på min krop
På den måde ændrede denne fitting for altid min måde at se min krop på og dermed også den måde, jeg klæder mig på. For det at få hævet mine bryster med hjælp fra den rette bh, fik mig til at se, at jeg min tykke krop faktisk har former, som jeg med min påklædning fremhæve i stedet for at skjule det hele i løst telttøj, som får mig til at se større ud, end jeg er.

Den rette bh har med andre ord gjort underværker for min glæde ved min krop. Siden jeg fik den rette bh, har jeg båret min krop på en ny måde. Jeg går ud i verden med rank ryg og glæde, og på den måde, har den rette bh også gjort godt for min samlede selvtillid. For når jeg går ud i verden med en barm, der strutter i stedet for at hænge, er min ryg bare mere rank og mit smil bredere. Og som jeg har sagt så mange gange før, så tror jeg på, at verden ser mit smil, før den ser størrelsen på min røv.

Et billede slået op af @curvesaheaddk den

Et billede slået op af @curvesaheaddk den


Nej, det er ikke pinligt at få en lingeri-fitting
Hvis du ind til videre har afholdt dig fra at få en lingeri-fitting, fordi du synes, det er pinligt at stå halvnøgen i selskab med en fremmed dame, der kaster et kritisk blik på dine bryster, kan jeg afsløre, at sådan havde jeg det også til en start. Derfor valgte i mange år at lade være med at få en fitting, selvom jeg havde hørt meget godt om konceptet. Det der endte med at få mig af sted var, at der i lingeri-fittingen fra min mand også medfulgte et gavekort til et nyt sæt undertøj.
Og det føltes for mig hverken akavet eller pinligt. Det var tvært i mod ret befriende at få en professionel snak om mine bryster og dermed få hjælp og vejledning til, at det dyre sæt undertøj ikke blev spild af penge men i stedet på alle måder helt perfekt.

Hvis du vil vide mere om bh’er …
Eksperter vurderer, at mellem 70 og 80 procent af danske kvinder bruger en forkert størrelse bh. Læs, hvorfor det er så vigtigt, at din bh passer.
Sådan fungerer din bh

Der findes et hav af forskellige bh-modeller. Bliv klogere på de forskellige typer, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov.
Find den rette model

Læs, hvad du skal holde øje med, så du er helt sikker på, at bh’en passer dig perfekt
Sådan ser du, om bh’en passer

Her kan du købe bh’er i store størrelser på nettet

Danske
Lace – bh’er op til størrelse 95G
Netlingeri – bh’er op til størrelse 100H
Change – bh’er op til størrelse 100H
Wajke Trading – bh’er op til størrelse 130K

Europæiske
Bravissimo – op til størrelse 95 H
Affair Lingerie – bh’er op til størrelse 105K
Brastop – op til størrelse 105L
Marks & Spencer – bh’er op til størrelse 105P
Triumph – bh’er op til størrelse 110G
Betty and Belle – bh’er op til størrelse 120P
Figleaves – op til størrelse 125 G
Ample Bosom – bh’er op til størrelse 135M

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.