T-shirts: Pretty in pink og påskegul

Farverne pink og gul er med på mit moodboard over ønskekøb til foråret.
Det har godt nok været op af bakke, men på en målrettet shoppetur i sidste uge var der held med begge farver. Og da jeg altid er på jagt efter en velsidden t-shirt er dette en god start på pink og gule forårskøb.

Hvad den pink t-shirt angår, var der held på en uventet front – nemlig i H&M afdeling for plus size. For her plejer der at være langt mellem tøj i muntre farver.

pink crop

Pink t-shirt, størrelse L til 4XL, 99 kr., H&M+

Af en eller anden grund som jeg ikke kan svare på, er t-shirten ikke i webshoppen, så du må af sted til din lokale H&M-butik.

Der er ikke meget stræk i t-shirten, så jeg har købt den en størrelse større end normalt. Det vil sige størrelse 3XL til min størrelse 48/50.

gul crop

Gul t-shirt, størrelse XS til L, 350 kr. + fragt, Mads Nørgaard Copenhagen

Den gule t-shirt er fra Mads Nørgaard. Jep, det er et konventionelt mærke, og dermed endnu et eksempel på, at der er gode grunde til at kigge tøj fra mærker, der ikke som sådan laver tøj i størrelse plus. Den hang og lokkede i Magasin, hvor der ellers var langt mellem textil i lige netop farven gul.

Her fandt jeg t-shirten i størrelse XL, som passer min størrelse 48/50 perfekt. Desværre er t-shirten udsolgt i XL i både Magasins og Mads Nørgaards egen webshop. Men det kan være du kan finde den i en fysisk butik eller en anden webhop. Den har navnet ”Jersey dip torva t-shirt yellow”.

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

Ønskekøb til den nye sæson
– finder jeg dem i plus?
I år har jeg besluttet, at jeg ikke gider tage udgangspunkt i suk og støn og sure opstød over udvalget af plus-tøj, der desværre stadig et langt stykke hen af vejen, lever deres eget liv uden at afspejle tendenserne, som de konventionelle mærker sender i butikkerne.

Derfor har jeg lavet dette moodboard med de tendenser, jeg har forelsket mig i.

Jeg vil løbende berette, om det lykkes for mig at finde tendenserne i plus.

moodboard 200 pixel
The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.