To trøjer og en verden til forskel

Jeg er tosset med striber og får instinktivt lyst til at købe alle de striber, jeg finder i forretningerne. I dette tilfælde gav det dog sig selv, at det kun var den ene trøje, der skulle med hjem.

laengde på troeje
Kort trøje, op til størrelse XL 129 kr. + fragt, H&M L.O.G.G
Lang trøje, op til størrelse 4XL, 99 kr., H&M+ – er ikke i deres webshop
Jeans, op til størrelse 58, ca. 280 kr. + fragt, Evans

Begge trøjer giver den fordel, at de vandrette striber fremhæver min talje og dermed understreger mine former i stedet for at skjule hele min krop – det er længden, der gør den store forskel.

Derfor valgte jeg den korte trøje
For mig var der slet ingen tvivl om, at det var korte trøje, der skulle med hjem. Den lange trøje blev valgt fra af følgende årsager:
Længden gør, at striberne også fremhæver det bredeste sted på mine hofter, hvilket får mig til at syne bredere.
Længde gør, at trøjen indrammer og fremhæver min tykke mave, som jeg ikke har behov for at give ekstra opmærksomhed.

Gæt hvilken trøje, der er fra en plus-kollektion før du læser videre …
Det bemærkelsesværdige i dette tilfælde er, at den korte trøje er fra en af H&Ms linjer i konventionelle størrelser – L.O.G.G.-linjen, der går fra størrelse XS til XL. Jeg er størrelse 48/50 og købte trøjen i størrelse L. Den lange trøje er fra H&Ms plus-kollektion og er en størrelse 2XL.

Det giver mig endnu en gang anledning til at fundere over, om designerne bag plus-kollektinerne ikke kender målgruppens kroppe.
Det kan du læse mere om i ”Min mening: Når tynd designer til tyk og vi vælger at købe tøjet

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.