TREND & TIPS: 70’er boheme

Modens tidsmaskine gør i denne sæson holdt i 70’er. Hippie med frynser og svaj i bukserne ja, men også lækker boheme med flotte print og lækker strik.

Tendensen er også kendetegnet ved løse snit og lag på lag. Det er to ting, der kan få plus-kroppen til at syne større, da det skjuler hele kroppen i stedet for at fremhæve.

Her er bæltet som altid din gode ven i forhold til at fremhæve taljen og dermed din figur. Gå efter et bredt bælte, der understreger din talje mere end et smalt, der nemt kan ”forsvinde” rundt om for eksempel en strikket vest.

For at fokus på lange støvler kan du skifte de bredde jeans ud med et par skinny og putte dem ned i støvlerne.

Hatten ja, det kan måske være lidt for meget af den gode, men det er nem måde at få listet bohemestilen ind i dit look. Og så er den også et sjovt alternativ til strikhuen.

collage

Overdel, op til størrelse 52, 499 kr., Violeta by Mango

Taske, fås også i brun, 680 kr. + fragt, & other stories

Støvler med ekstra vidde, størrelse 35 til 43, ca. 2.580 kr., Ted and Muffy (tidligere DuoBoots)

Bælte, op til størrelse XL (120 cm), 299 kr., Violeta by Mango

Hat, 199 kr. + fragt, H&M

Jeans, op til størrelse 50, ca. 590 kr. + fragt, Boden

Vest, op til størrelse 54, 704,90 kr. + fragt, Via Appia Due hos Navabi

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.