TREND & TIPS:
Knald på farverne og frække print

Er du træt af sort, er dette tendensen, der får dig til at lyse op i vintermørket og skille dig ud fra mængden. Det er med andre ord tendensen til dig, der ikke er bange for at tiltrække opmærksomhed.

For det er lige hvad print og farver gør.

Derfor kan du også helt bevidst bruge farver til at fremhæve eller camouflere din krop. Brug de stærke farver på den del af kroppen, som du gerne vil fremhæve. Det gør du ved at sætte de stærke farver sammen med en mere neutral farve om for eksempel kan være den klassiske sorte som er en flot kontrast til farverne. Knald på det du vil fremhæve, neutralt på det du vil camouflere.

I den sammenhæng skal du være opmærksom på, at lyse farver tiltrækker opmærksomhed og de mørke camouflerer.

På samme måde kan du sætte sorte strømpebukser til en kjole med print eller i stærke farver for at nedtone det samlede udtryk.

Er du en kende farveforskrækket, kan du prøve at eksperimentere med farverne i form af tilbehør som for eksempel sko eller taske. Her kan du også lege med at sætte farvede strømpebukser til din sorte nederdel eller kjole.

collage

Kjole, op til størrelse 50, ca. 450 kr. + fragt, Marks & Spencer

Sko, størrelse 36 til 41, 399 kr. + fragt, H&M

Buksedragt, op til størrelse 56, ca. 280 kr. + fragt, Pink Clove

Overdel med lynlås i ryggen, op til størrelse 52, ca. 280 kr. + fragt, Marks & Spencer

Bukser, op til størrelse 50, ca. 900 kr. + fragt, Boden

Tunika, op til størrelse 58, ca. 430 kr. + fragt, Simply Be

Clutch, 275 kr. + fragt, & other stories

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

LÆS OGSÅ
TREND & TIPS: 70’er boheme

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.