Tykke strømpebukser giver dig tynde ben

firkant forside

Når det kommer til efterår- og vinterpåklædning, glæder jeg mig til, at det igen bliver koldt nok til at bruge mine tætte strømpebukser. At mørke farver kamuflerer glæder nemlig også for strømpebukser.

Derfor får mørke strømpebukser vores ben til at tyndere ud. Du får endnu mere ud af dette optiske bedrag, når du vælger tætte strømpebukser med minimum 40 denier. Jo højere denier jo tættere og dermed mørke strømpebukser får du. Denier bliver ofte forkortet den.

Således forvandler tætte strømpebukser to fejlkøb til nogle af mine yndlings outfits. Kjolen købte jeg på sommerudsalg hos Cos for nogle år siden. Jeg blev så begejstret for, at den passede, at jeg glemte mit kritiske blik i prøverummet og ikke opdagede, at den er mindst fem centimeter for kort. Hvad shortsne angår, må jeg konstatere, at min kærlighed til prikker åbenbart gør blind. For et enkelt kritisk blik burde have været nok til at konstatere, at de var alt for korte til mig.

firkant uden

Når jeg skriver at disse kjoler er for korte til mig, tager det afsæt i, at vi tiltrækker opmærksomhed til der, hvor tøjet slutter på vores krop. Mine ben er tyndest midt på knæene. Derfor vil jeg gerne tiltrække opmærksomhed til mine knæ. Når kjolen slutter over knæene og shortsne langt oppe på mine lår, ser jeg tykkere ud, fordi jeg tiltrækker opmærksomhed til et sted på mine ben, der er bredere end det smalleste sted.

Det er i den sammenhæng, de tykke strømper bliver min ven. Fordi de får mine ben til at se tyndere ud, føler jeg mig alligevel godt tilpas i to stykker tøj, som jeg aldrig vil bruge med bare ben.

firkant med og uden

LÆS OGSÅ
Kend din strømpebuks og vælg med omtanke

 

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.