Udsalg: Køb min røde favorit til halv pris

plus-size-kjole-forside

Da jeg købte denne kjole sidste sæson, var det i første omgang farven, der fangede min opmærksomhed.

Rød er en af mine yndlingsfarver og ja, tykke kan også gå i rødt. Du skal på ingen måde holde dig tilbage, fordi den stærke farve tiltrækker opmærksomhed.

Men det er ikke bare farven, der gør kjolen til en af mine favoritter. Det gør snit og materiale også.

Rynkeeffekten på siden er perfekt mavecamouflage. Kombinationen af viscose og polyester gør kjolen ”tung”, hvilket betyder, at den lægger sig flot på kroppen i stedet for at ”klæbe sig fast” og fremhæve hver en delle. Og den har holdt både farve og pasform vask efter vask.

Jeg hiver denne kjole ud af skabet til både hverdag og fest. Det enkelte snit er flot i sig selv til fest med smykker og hæle. Den virker også perfekt til hverdag med cardigan og sneakers.

plus-size-kjole

Op til størrelse 3XL, 349,98 kr. , Bon’a Parte (Spar 50%)

Jeg er størrelse 48/50 og har købt størrelse 2XL

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.