Under 500 kr.:
Det har jeg købt, det er på ønskelisten

forside favoritter

Palmer og pink – er netop købt
Jeg er i løbet af vinteren blevet meget glad for pencilskirts i jersey. Derfor kunne jeg ikke stå for denne fine sag med herligt palmemønster. Da jeg længe har drømt om at føje en peplumtop til garderoben, var det også svært at ignorere denne her.

top og nederdel

Peplumtop, op til størrelse 4XL, 179 kr. + fragt, H&M

Nederdel, op til størrelse 3XL, 79,95 kr. + fragt, H&M

Det er for mig to gode stykker tøj, da nederdelen kan bruges til hverdag med en t-shirt og til fest med en pæn overdel. Peplumtoppen kan give kant til et par hverdagsjeans og vil samtidig også gøre sig godt med en fin nederdel til fest.

Mens ovenstående blev købt lidt på impuls, er det med at holde tungen lige i munden og huske på, hvad jeg egentligt mangler:
Overdele og hverdagskjoler

overdele og kjole

Top med slå-om-effekt, op til størrelse 50, ca. 400 kr. + fragt, Boden

Her er dobbelt op på alt det gode. Slå-om-effekt med rynker, der camouflerer maven samt v-hals, der giver illusion af en længere hals. Jeg har allerede fire eksemplarer af en lignende model med lange ærmer men overvejer denne, så de befriede overarme kan få lidt luft.

Skjortekjole, op til størrelse 52, 499 kr., Violeta by Mango

Jeg elsker skjortekjoler, fordi de bare lige er til at tage på, når jeg skal hurtigt ud af døren og nemme at style med forskelligt tilbehør. Bæltet gør det nemt at markere taljen.

Trøje, op til størrelse 52, ca. 186 kr. + fragt, GAP
Denne trøje, er jeg meget begejstret for, da den er kort og derfor slutter i min talje i stedet for der, hvor mine hofter er bredest, så den indrammer og fremhæver min mås. Så derfor bliver den også fluks købt. Den vil være perfekt sammen med palmenederdelen.

Lidt uden for nummer er jeg ret lun på disse bukser:
Fusion mellem jeans og den bløde buks

bloed buks


Bukser, op til størrelse 52, 499 kr., Violea by Mango

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.