Varme lår – trusser eller talkum?

Varme lår

Med det gode vejr og solskin kommer ønsket om at gå i kjole og nederdel – men dermed også pinen med varme lår, som I sikkert kender alt til! Hvordan undgår vi, at de varme lår giver røde knopper og friktionssår? Det er faktisk et af de områder, hvor Camilla og jeg ikke er helt enige – Camilla sværger til den såkaldte ‘varme lår-buks’, mens jeg helst bruger talkum. Derfor får du her vores to veje til friktionsfri og kølige inderlår – hele sommeren.

Har du andre måder at undgå ødelagte inderlår på? Så del dine erfaringer og tips i kommentarboksen under artiklen.

 

MOMME: VARME LÅR-BUKSEN ER MIN VEN

I en årrække gik jeg slet ikke med kjole om sommeren. Det var en pine med de varme lår, der gned sig mod hinanden med røde knopper og sviende friktionsmærker som resultat. En sæson prøvede jeg at undgå smerten ved at smøre mine lår med talkum. Måske var det bare fordi, jeg ikke gjorde mig umage nok. Men det blev den sommer, hvor jeg gik rundt med noget, der lignede spor af mel på mine ben.

Rigtigt godt blev det først, da jeg opdagede cykelshorts i mikrofiber. ‘Varme lår-buks’ kaldte damen i butikken dem. Sexede så de ikke ud, men det glemte jeg hurtigt efter den første varme dag i nederdel uden brændende lår. For mig er det den optimale løsning, da de bare sidder, og gør det de skal hele dagen, uden jeg behøver at bekymre mig om varme lår, der skal genpudres. Samtidig har buksen for mig den bonuseffekt, at den giver mig følelse af at være mere påklædt. Der er ingen, der kan se mine trusser, hvis nederdelen flyver op.

Varme-lår buksen, også kendt som gudetrussen eller skånebuksen, kan du købe til 199 kr. + evt. fragt hos Mosters Butik

HØEG: TALKUM ER MIT FØRSTEVALG

Da jeg i 2009 købte en lille dåse Johnson’s babytalkum i USA, blev det et vendepunkt. For siden da har jeg fundet min lille hjælper mod sommerens smertefulde varme inderlår. Den kølende talkum fjerner den fugt, der med til at give sår og køler huden ned, så den falder til ro. Jeg har altid en taskestørrelse med mig, for ja, der skal genpudres lidt i løbet af en lang dag. Men det gør mig ikke noget, for jeg elsker følelsen af bare lår mod kjolen eller nederdelen – det er jo det, sommertøj handler om, i min optik.

Desuden synes jeg ikke om, at pakke mig ind i flere lag end højest nødvendigt på en varm sommerdag. Jeg føler mig simpelthen kvalt i ‘varme lår-buksen’. Desuden synes jeg, at mange modeller har det med at ‘holde på’ kjolen, så den ender med at kravle opad – ikke lige det, jeg har lyst til. Derfor er talkum min løsning. En bonus er, at den også kan gøre underværker under brysterne og i armhulerne, når varmen virkelig tager fat!

Du kan købe Johnson’s baby talkum på Chemistdirect.co.uk – 3 x 200 g koster ca. 35 kr. + fragt

LÅN FRA ATLETERNE

Mange sportsudøvere bruger også midler mod friktionssår og vabler, og et af deres vidundermidler er Sportshield Liquid Roll-on. Det er en gelé, du ruller på, og som ikke bliver gnedet af. Vi har ikke prøvet den endnu, men den får mange gode anmeldelser på nettet. Du kan købe den for ca. 115 kr. + fragt på Racingtheplanet.com, der er en britisk webshop.
The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.